to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Α ρε εθνοπροδότη Αποστολόπουλε

Τολμάς με αυτό το απίθανο θράσος και σε κοτζάμ ευρωκοινοβούλιο να λες αυτά που λες για δήθεν αναγκαστικές επιστροφές προσφύγων που σκυλοπνίγονται στο Αιγαίο και ότι αυτές έχουν να κάνουν με τις πολιτικές για το προσφυγικό της πιο αδάμαστης, της πιο γενναίας και ειλικρινούς μεταπολιτευτικής κυβέρνησης...


Τολμάς με αυτό το απίθανο θράσος και σε κοτζάμ ευρωκοινοβούλιο να λες αυτά που λες για δήθεν αναγκαστικές επιστροφές προσφύγων που σκυλοπνίγονται στο Αιγαίο και ότι αυτές έχουν να κάνουν με τις πολιτικές για το προσφυγικό της πιο αδάμαστης, της πιο γενναίας  και ειλικρινούς μεταπολιτευτικής κυβέρνησης.

Της κυβέρνησης με τον περήφανο φράχτη στον Έβρο, πολιτιστικό σύμβολο ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης της Ευρώπης του 21ου αιώνα, προς αποτροπή εισόδου στα ιερά της χώματα, οιασδήποτε μιαρής έγχρωμης καταδιωγμένης ανθρώπινης ύπαρξης.

Της κυβέρνησης που έχει γραμμένα στο γνωστό… μέρος τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως και αυτά για τους πρόσφυγες που προβλέπονται στο καταστατικό της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ.

Της κυβέρνησης που όλοι οι άλλοι, εγχώριοι και ξένοι, μηδέ εξαιρουμένων και αυτών των ομοϊδεατών της στην ΕΕ του ΕΛΚ, την εχθρεύονται γιατί τη ζηλεύουν για την αξία της, τις ικανότητες και την αποφασιστικότητά της, να λύνει με μοναδική μαεστρία τα δικά της προβλήματα, συμβάλλοντας και στη λύση και εκείνων των διεθνών, όπως αυτό της Ουκρανίας σήμερα.

Της κυβέρνησης που υπερασπίζεται με αδάμαστο ζήλο και εθνικό φρόνημα και τα θαλάσσια σύνορα μας, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση εισόδου των μεταμφιεσμένων σε πρόσφυγες ξένων πρακτόρων από δύο ως και ογδόντα δύο ετών. Πρακτόρων του Ερντογάν και όσων επιβουλεύονται τα όσια και ιερά της χώρας μας.

Μη αντέχοντας την σύγκριση μαζί της, όλοι αυτοί, ντόπιοι και ξένοι, βάλθηκαν να την λοιδορούν, να την συκοφαντούν, να γράφουν στις εφημερίδες τους, για τακτικές αντιμετώπισης παράνομες και απάνθρωπες όσων επιχειρούν από τα απέναντι παράλια πρόσφυγες να προσεγγίσουν τη χώρα μας, εφαρμόζοντας τις βίαιες επαναπροωθήσεις, με αποτέλεσμα όχι λίγες φορές να χάνονται ζωές ηλικιωμένων αλλά και μικρών παιδιών στη θάλασσα.

Και καλά οι εγχώριοι πολιτικοί αντίπαλοι του μακράν καλύτερου πρωθυπουργού της χώρας από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, οι άλλοι, οι απέξω, τώρα τι καταλαβαίνουν; Να λένε και να γράφουν τα χίλια μύρια, καταγγέλλοντας τον Κυριάκο και την κυβέρνηση του για  παροιμιώδη αναλγησία και αδιαφορία μπροστά στο προσφυγικό δράμα.

Να έχουμε και την παραίτηση του διευθυντή της FRONTEX, ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης των συνόρων της ΕΕ, τον βραβευθέντα και από τον Κυριάκο, στον οποίο αδίκως χρεώνουν διαπιστωμένες, λέει,  βίαιες και παράνομες διεθνώς αντιπροσφυγικές πρακτικές.

Για να έρθει σαν το κερασάκι στην τούρτα της ανθελληνικής προπαγάνδας, και ο γνωστός τύπος, ο εθελοντής διασώστης, ο …ουμανιστής , ο εθνικός συκοφάντης, ο κ. Ιάσων Αποστολόπουλος να καταγγέλλει –άκουσον άκουσον – την πατρίδα του για την…απάνθρωπη στάση της σε όλους αυτούς τους προσποιούμενους τον πρόσφυγα. Και αυτά μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, προσκεκλημένος σε εκδήλωση που οργάνωσε ο έτερος μυστήριος και με αμφιλεγόμενο πατριωτισμό, ευρωβουλευτής του Σύριζα, Στ. Κούλογλου. Πως λοιπόν να μην αγανακτεί και να μην εξεγείρεται ο κάθε πραγματικός πατριώτης για την προδοτική συμπεριφορά και στάση των παραπάνω;.

Αυτούς λοιπόν, ξεμπροστιάζει η ομάδα αλήθειας της ΝΔ, λίγο καθυστερημένα βέβαια, γιατί η πιο πάνω κατάπτυστη εκδήλωση έλαβε χώρα πριν ένα μήνα. Σύσσωμοι οι γνήσιοι πατριώτες, οι πραγματικοί έλληνες συμπολίτες μας αποδοκιμάζουν τους γιαλανζί ανθρωπιστές, ντεμέκ αλληλέγγυους και λοιπούς στερούμενους εθνικής συνείδησης, ζητώντας – και εδώ που τα λέμε όχι άδικα - την κεφαλή τους επί πίνακι.   Μάταια ο μεγάθυμος, μετριοπαθής και χαμηλών τόνων πρωθυπουργός μας, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να πείσει τους δικαίως διαμαρτυρόμενους, να δώσουν μια ευκαιρία στους εθνικά παρεκτραπέντες να ανανήψουν, ζητώντας συγχώρεση από τη μητέρα πατρίδα.

ΥΓ.: Το κατ επίφαση δημοκρατικό Μητσοτακικό σύστημα με έντονα τα καθεστωτικά χαρακτηριστικά, συνεχίζει το παρακρατικό του κατήφορο, εκθέτοντας πια διεθνώς τη χώρα μας. Δεν διστάζει να στοχοποιεί, να καθυβρίζει και επίσημα και να βαφτίζει ανθέλληνες και προδότες όσους και όσες δεν συμμορφώνονται, μήτε στοιχίζονται με τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις του. Αυτούς που τιμούν την χώρα, τις αξίες και τον πολιτισμό της - όπως ο βραβευμένος στο εξωτερικό Ιάσων Αποστολόπουλος  για τον αγώνα του χρόνια τώρα στη θάλασσα σώζοντας ανθρώπινες ζωές, ανυστερόβουλα δοσμένος στις πανανθρώπινες αξίες - τους βαφτίζουν εθνοπροδότες, γιατί ομολογούν την διαπιστωμένη από πολλές πλευρές αλήθεια.

Την αλήθεια της πολιτικής αθλιότητας, της εγκληματικής στάσης της σημερινής κυβέρνησης απέναντι σε όλους αυτούς που πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς, όχι από δική τους υπαιτιότητα. Αλαλάζουν οι Χιτλερίσκοι υπερπατριώτες στο διαδίκτυο, ζητώντας τον αποκεφαλισμό του…εθνοπροδότη, έμπλεοι …πατριωτικών συναισθημάτων, ίδιων με εκείνους τους …αγανακτισμένους της δεκαετίας του εξήντα, όταν δολοφονούσαν τον Γρ. Λαμπράκη. Πάνω που πιστέψαμε ότι οι καιροί εκείνοι πέρασαν ανεπίστρεπτα. Μάλλον πλανηθήκαμε.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)