to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:37 | 24.06.2019

Πολιτική

Κάποιος να του μιλήσει για τους Ρομά: Το ρατσιστικό «μόνο για Έλληνες» του Κυρανάκη

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, υπόσχεται ότι θα κάνει πράξη τη... σοβαρή Χρυσή Αυγή;


*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Ηλιόπουλος: Όπως συνηθίζεται, οι υπερπατριώτες είναι μεγάλοι απατεώνες

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Reader.gr.

Και για να μην υπάρχει καμία παρανόηση ότι τα επιδόματα είναι «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ», έκανε και τη σχετική επισήμανση στο twitter, θυμίζοντας τα συσσίτια και τις αιμοδοσίες των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Στην ανάρτηση του Κώστα Κυρανάκη, φιλοξενήθηκε ένα άκρως ρατσιστικό σχόλιο που ζητούσε να μη δίνονται επιδόματα σε οικογένειες γιατί θα δοθεί «κίνητρο στους γύφτους».

Ο Κ. Κυρανάκης απάντησε στο ανώνυμο σχόλιο, ξεχνώντας (!) να αναφέρει ότι οι Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα. Αρκέστηκε να διευκρινίσει απλά και ρατσιστικά ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα».

Αντίστοιχα κινήθηκε και η συζήτηση του κ. Κυρανάκη με χρήστες του Facebook:
 

Δηλώνει αδικημένος αλλά... επιμένει!

O Κυρανάκης, παρά τις αντιδράσεις, δεν θέλησε να ανασκευάσει τα ρατσιστικά του σχόλια. Αντίθετα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ (που έδωσε «γραμμή» να τον αποκαλούν ρατσιστή, λες και η Κουμουνδούρου τον ανάγκασε να κάνει τα παραπάνω σχόλια), αναπαράγοντας την εικόνα από το δημοσίευμα του Left.gr:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)