to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:09 | 16.01.2023

Πολιτική

Ράπισμα Βουρλιώτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Εγώ σε πολιτικά παιχνίδια δεν παίζω»

Ηχηρή απάντηση από τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου σε όσους προσπάθησαν να τον πείσουν να ξεκινήσει έρευνα για μαύρο χρήμα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - «Επιβεβαιώνεται το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα», σχολιάζει η Κουμουνδούρου


«Εγώ σε πολιτικά παιχνίδια δεν παίζω!»: Ηχηρό ράπισμα από τον Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος ε.τ. Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος έδωσε την παραπάνω απάντηση σε πρόσωπα που πρόσκεινται στην κυβέρνηση και - σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr - προσπάθησαν να ασκήσουν πιέσεις εναντίον του, για να τον πείσουν να ξεκινήσει έρευνα για μαύρο χρήμα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα προεκλογικά!

Το έναυσμα δόθηκε από την κατάθεση στο Ειδικό Δικαστήριο της ιδιαιτέρας γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος δικάζεται, μαζί με τον πρώην Υπουργό Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκο Παπά, για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

Η μάρτυρας, επί 40 χρόνια γραμματέας Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι άκουγε από τη... μισάνοιχτη πόρτα για «φακέλους και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πρόσωπα που προσπάθησαν να ασκήσουν πιέσεις στον κ. Βουρλιώτη φέρονται να έκαναν λόγο για νέα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάθεση της κ. Διαμαντή, προκειμένου να προκαλέσουν - μέσω αυτών - την παρέμβαση του Προέδρου της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, για να ξεκινήσει έρευνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να πληγεί προεκλογικά!

Ωστόσο η απάντηση που έλαβαν από τον κ. Βουρλιώτη ήταν σταθερά η ίδια: «Εγώ δεν παίζω σε πολιτικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία τέτοια έρευνα»!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη»

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις πιέσεις που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος:

Το σημερινό δημοσίευμα του ieidiseis.gr σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέχτηκε πιέσεις για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πιέσεις στις οποίες δεν ενέδωσε λέγοντας ότι “δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια” επιβεβαιώνει το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα.

Αποκαλύπτει επίσης τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών.

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη, ο Ελληνικός λαός το γνωρίζει και θα το επιβεβαιώσει στην κάλπη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)