to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:33 | 03.05.2017

Πολιτική

Αντίδραση Σβίγκου στις νέες δηλώσεις Βέμπερ

«Η κοινωνική αλληλεγγύη κ η προστασία των αδυνάμων θα παραμείνει προτεραιότητά μας όσο κι αν έχει πρόβλημα ο κ. Βέμπερ και το εκφράζει συνεχώς» ήταν η απάντηση της Ράνιας Σβίγκου στον λογαριασμό της στο twitter.


Με ανάρτησή της στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε στις νέες δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (στο οποίο ανήκει και η Νέα Δημοκρατία), υπενθυμίζοντας και παλαιότερες δηλώσεις του επικεφαλής του ΕΛΚ για την απόφαση της κυβέρνησης να καταβάλει Δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ δήλωσε σήμερα μετά από τη συνάντησή του με την επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον: «έχουμε ένα μικρό προβληματάκι, η τεχνική συμφωνία ολοκληρώθηκε, αλλά παραμένει ένα ερώτημα ανοιχτό» για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει κομμουνιστή πρωθυπουργό».

«Η κοινωνική αλληλεγγύη κ η προστασία των αδυνάμων θα παραμείνει προτεραιότητά μας όσο κι αν έχει πρόβλημα ο κ. Βέμπερ και το εκφράζει συνεχώς» ήταν η απάντηση της Ράνιας Σβίγκου στον λογαριασμό της στο twitter.

Οι παλαιότερες δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την απόφαση της κυβέρνησης να καταβάλει Δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους τον Δεκέμβριο του 2016:

«Ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας το χριστουγεννιάτικο "δώρο" στους συνταξιούχους κατέστρεψε την εμπιστοσύνη που είχαν αποκτήσει οι Ευρωπαίοι στο πρόσωπό του», τόνιζε μεταξύ άλλων ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο γνωστός για τη σκληρότητα πολιτικός δήλωσε πως «ήταν μονομερείς αποφάσεις, ενώ δυο μέρες πριν είχε αποφασιστεί ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα από τους άλλους εταίρους».

Οι δηλώσεις του αυτές είχαν προκαλέσει και πάλι την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου, με το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει σκωπτικά: «Να χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης τους φίλους του και να μην ξεχάσει να αποστηθίσει τη συνέντευξη Βέμπερ σαν καλός μαθητής».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)