to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:06 | 12.07.2022

Πολιτική

Ρ. Δούρου: Σήμερα με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στέλνουμε μαζικά συστημένο λογαριασμό στο Μαξίμου

“Σήμερα μαζικά, μαχητικά θα στείλουμε κι εμείς έναν λογαριασμό και μάλιστα συστημένο στο Μέγαρο Μαξίμου. Η σημερινή ομιλία του προέδρου στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου σπάει το φράγμα της σιωπής, της παραπληροφόρησης που ορθώνουν τα συστημικά ΜΜΕ, που αγιογραφούν καθημερινά τον Πρωθυπουργό πότε με ψέματα πότε αποσιωπώντας ό,τι δεν συμφέρει στο κυβερνητικό αφήγημα”. Παρατήρησε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας σήμερα στο Κόκκινο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σμυρλάκη.


“Είτε χθες στην Πετρούπολη και την Άρτα είτε στο Ξυλόκαστρο ή στην Χαλκίδα, νομίζω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος και αποφασισμένος για να γυρίσει ο λογαριασμός από εκεί που ήλθε”, συμπλήρωσε η ίδια.

Είναι φανερό ότι ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τους πολίτες, λειτουργεί σε προεκλογικούς ρυθμούς, επιχειρώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια σε σχέση με τις δηλώσεις του ότι θα εξαντλήσει την 4ετία” επισήμανε, προσθέτοντας ότι “αυτό ήταν φανερό και από τη χθεσινή του περιοδεία στην Ανατολική Αττική. Όμως ο τόπος πρέπει να πάρει ανάσα, οι εκλογές πρέπει να γίνουν χθες. Αλλά ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως επαγγελματίας διαχειριστής της εξουσίας, με τη δική του ατζέντα που όμως δεν είναι η ατζέντα της κοινωνίας, των νοικοκυριών που στενάζουν από την ακρίβεια που έχει την δική του υπογραφή”.

Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και όχι στα ΜΜΕ που είναι στη “λίστα Πέτσα” έχουμε παρακολουθήσει ότι πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ΄ έναν διάλογο της καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα αυτός με τον επαγγελματία στη Ραφήνα που διαμαρτυρόταν για την τεράστια αύξηση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος”.

Το 2019 που αύξανε τα τιμολόγιά της η ΔΕΗ δεν υπήρχε πόλεμος

“Ο τρόπος που λειτουργεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα τρία τελευταία χρόνια δεν αντιστοιχείται στις ανάγκες των πολλών, των νοικοκυριών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών που με τρόμο βλέπουν να τους έρχονται οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ή να ανεβαίνουν οι τιμές των καυσίμων”. Προσθέτοντας ότι “αν υπάρχει έστω κι ένας πολίτης που θεωρεί ότι μπορεί να πληρώνει αυτή την ακρίβεια, θεωρώντας ότι πρόκειται για διεθνή κρίση, για κάτι που συμβαίνει και αλλού, πρέπει να θυμίσω ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 η ΔΕΗ αύξανε κατά 20% τα τιμολόγιά της και τότε δεν είχαμε τη ρωσική εισβολή στην ουκρανία ή κάποιο παιχνίδι στα χρηματιστήρια της ενέργειας”.

Τέλος η Ρένα Δούρου θύμισε ότι “πριν από το 2019 ο κ. Μητσοτάκης αναφερόταν στη  μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που δήθεν βαλλόταν από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, ως τη ραχοκοκκαλιά της οικονομίας αλλά μόλις εκλέχθηκε πρωθυπουργός, έβαλε τα στελέχη του να λένε ότι οι μικρομεσαίοι είναι ζόμπι και θα πρέπει να συγχωνευθούν αν θέλουν να επιβιώσουν! Επειδή ακριβώς όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας η παραμονή αυτής της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη στο τιμόνι της πατρίδας μας, μπορεί να δημιουργήσει ανήκεστο βλάβη στον τόπο, οι εκλογές θα έπρεπε να γίνουν χθες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)