to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 06.10.2019

Οικονομία

Ρ. Δούρου για Ελληνικό: Πάνε οι θέσεις εργασίας και τα αναπτυξιακά έργα, μένει… ο τζόγος

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπληρώνει τα χρέη της»


«Πάνε οι θέσεις εργασίας και τα αναπτυξιακά έργα. Μένει… ο τζόγος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπληρώνει τα χρέη της», τονίζει η Ρένα Δούρου σε δήλωσή της για την επένδυση στο Ελληνικό, όπους σημειώνει τα εξής:

«Οι Εμίρηδες έφυγαν, οι Κινέζοι έφυγαν. Τα χρήματα δεν υπάρχουν και τα ψάχνουν. Οι δημόσιοι χώροι δεν θα παραχωρηθούν στους δήμους όπως προβλεπόταν. Τα μεγάλα διεθνή αρχιτεκτονικά γραφεία δεν έκαναν ποτέ τις μελέτες - δεν υπάρχει ούτε μία μελέτη κτιρίου! Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν μόλις η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε να "βοηθάει" τους επενδυτές του Ελληνικού.

Πάει το project των 75.000 θέσεων εργασίας, πάνε τα αναπτυξιακά έργα των 5-7 δισεκατομμυρίων, πάνε τα mall και τα ξενοδοχεία, οι πολυτελείς κατοικίες και το πάρκο στο οικόπεδο των 6.300 στρεμμάτων. Τώρα μιλάνε για λίγες δεκάδες εκατομμύρια και για τριακόσια στρέμματα. Και έτσι μας έμειναν το καζίνο, τα τραπέζια της ρουλέτας και οι κουλοχέρηδες. Ιδού το αναπτυξιακό σχέδιο των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη. Ρουλέτες, κουλοχέρηδες και καμμιά διακοσαριά νέες θέσεις εργασίας κρουπιέρηδων και σερβιτόρων.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σήμερα ξεπληρώνει τα χρέη της. Ξηλώνει μέρα-μέρα τις νομοθετημένες δεσμεύσεις και ρήτρες για τους επενδυτές, αυτές που πετύχαμε με σκληρή διαπραγμάτευση το 2016-2017 για τα υποχρεωτικά δημόσια έργα, για το μεγάλο δημόσιο πάρκο, για την ανοικτή παραλία, για το εμπροσθοβαρές project όπου προηγούνται οι υποδομές δημοσίου συμφέροντος. Και κρατάει τον... τζόγο παίζοντας στημένη ρουλέτα με τα δημόσια χρήματα και την δημόσια ακίνητη περιουσία».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)