to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:08 | 05.08.2022

Κοινωνία

Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς στο Λουτρόπυργο Νέας Περάμου - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου

Καλύτερη η εικόνα από το πύρινο μέτωπο στον Λουτρόπυργο της Νέας Περάμου - Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10.30 π.μ. τρία χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς την Κόρινθο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου


(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί, τρία χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο και καίει χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το 1 για εναέριο συντονισμό, και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν, επίσης, υδροφόρες ΟΤΑ.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε όλες τις λωρίδες, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου.

Μήνυμα από το 112 για προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων της Άνω Βλυχάδας

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη νωρίτερα στους κατοίκους της Άνω Βλυχάδας ώστε να εκκενώσουν τώρα την περιοχή προς Μέγαρα λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους

Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση ενώ επιχειρούσε στην πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο Αττικής. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την πυροσβεστική, ο πιλότος του διθέσιου αεροσκάφους έκανε την προσθαλάσσωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Και τα δυο μέλη του πληρώματος περισυνελέγησαν σώα από βάρκα ιδιώτη και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο σημείο σκάφος του λιμενικού για να τους παραλάβει. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους. Για το περιστατικό θα διενεργηθεί έρευνα.

Air Tractor AT-802 - Wikipedia

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έθνος, Documento

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)