to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:30 | 21.10.2017

Πολιτική

Πυρά της ΠΟΣΠΕΡΤ για τον«επικοινωνιακό κατήφορο» της Σ. Βούλτεψη

"Υπάρχει η ιστορία για την ίδια, για τη Ν.Δ. και τις «παραφυάδες» τους και έχει καταγράψει τα πραγματικά γεγονότα, όσον αφορά την ΕΡΤ και το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που το διαμορφώνουν σύμφωνα με τις εντολές φίλων τους της οικονομικής ολιγαρχίας και των καναλαρχών της παραπληροφόρησης"


Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ με τίτλο «Η κα. Βούλτεψη "Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής"»:

Και ο επικοινωνιακός κατήφορος συνεχίζεται.

Νέο κρούσμα η συνέντευξη της κας. Βούλτεψη στο CRASH. Η κα. Βούλτεψη που «εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής»  ακόμα κι από την ηγεσία της Ν.Δ., αφού δεν έχει κριθεί αρκετά κατάλληλη για την τέχνη του αποπροσανατολισμού, του ψέματος αλλά και της αδιέξοδης, αόρατης πολιτικής, στρατηγικής και προκρούστειας λογικής της Ν.Δ. έχει μπει στο περιθώριο αφού έχουν επιλεχθεί άλλοι «καταλληλότεροι». Όπως π.χ. η κα. Ασημακοπούλου «σκιώδης» ΨΗΠΤΕ που έχει συμβούλους ανώτατα στελέχη ανεξάρτητων επιτροπών !

Η κα. Βούλτεψη στη συνέντευξή της παρουσιάζεται σαν «οσία Μαρία» για την περίοδο που διετέλεσε κυβερνητική εκπρόσωπος της Ν.Δ. (η πρώτη γυναίκα), την εποχή του «μαύρου» - ΝΕΡΙΤ.

Κατηγορεί τη σημερινή ΕΡΤ, τους εργαζόμενούς της, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας της. Φαίνεται ότι η ντροπή είναι άγνωστο συναίσθημα για τέτοιου είδους πολιτικούς. Η ίδια διαφέντευε την ΕΡΤ και την χρησιμοποιούσε ως φέουδο και λάφυρο την εποχή της ευθύνης της που επικυριαρχούσε στην ΕΡΤ αυτή και η γάτα της. Η έκφραση «εγώ θα μιλάω με όποιον θέλω, θα λέω ότι θέλω και θα συμβουλεύομαι και τη γάτα μου για το τι θα γίνεται στην ΕΡΤ» είναι η πραγματικότητα που θα τη συνοδεύει σε όλη της τη ζωή κι δεν ξεχνιέται, όσο κι αν το θέλει η ίδια.

Είναι αυτή που ήθελε να κατοχυρώσει το «μαύρο», που επέβαλε νέο μαύρο στο «μαύρο», ακόμα και στη θεσμική υποχρέωση της τότε ΝΕΡΙΤ, απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη ΔΕΘ.

Είναι αυτή που με την εξωθεσμική λειτουργία της προκάλεσε τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης της ΕΡΤ και περιοριζόταν στο να τις παραλάβει και να βάλει αριθμό πρωτοκόλλου.

Είναι αυτή και η παρέα της που χειροκρότησε την περιβόητη συνέντευξη - μονόλογο Σαμαρά.

Είναι αυτή που με τη συμμετοχή της δόθηκε χαριστικά η αποκλειστική ψηφιακή μετάδοση στην DIGEA.

Είναι αυτή που τότε και τώρα εμμονικά επιμένει στο «μαύρο» της ΕΡΤ, κάνοντας το άσπρο μαύρο στην επιχειρηματολογία για την ΕΡΤ.

Είναι αυτή που έχει συνευθύνη για την παραχώρηση των «φιλέτων» της περιουσίας της ΕΡΤ.

Είναι αυτή που έχει συνευθύνη για την αφαίμαξη του ανταποδοτικού τέλους.

Είναι αυτή που ακόμα και σήμερα συμπορεύεται με την DIGEA και την ΕΙΤΗΣΕΕ ώστε να συνεχιστεί η ανομία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Είναι αυτή που δεν τολμά να κάνει μια πραγματική πρόταση για θεσμική ανεξαρτησία της ΕΡΤ αλλά αντίθετα προτείνει το κλείσιμο και τις απολύσεις, γιατί αυτή είναι η ιδεολογία και ο αυτοσκοπός.

Είναι αυτή … ο κατάλογος είναι μακρύς !

Το απύθμενο θράσος και η υποκρισία της δεν μπορεί να κρύβονται πίσω από τις ιδιότητές της.

Υπάρχει η ιστορία για την ίδια, για τη Ν.Δ. και τις «παραφυάδες» τους και έχει καταγράψει τα πραγματικά γεγονότα, όσον αφορά την ΕΡΤ και το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που το διαμορφώνουν σύμφωνα με τις εντολές φίλων τους της οικονομικής ολιγαρχίας και των καναλαρχών της παραπληροφόρησης.

Καταλαβαίνουμε το μίσος τους για αυτή την ΠΟΣΠΕΡΤ. Γνωρίζουν καλά ότι θα είναι απέναντι στα όποια άνομα σχέδιά τους, όπως το έκανε και την περίοδο του «μαύρου», γιατί η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει αποδείξει ότι δεν ποδηγετείται δεν συνδιαλέγεται, δεν εξαγοράζεται. Όλοι εμείς θα συνεχίσουμε στη ρότα που χαράξαμε για μια ανεξάρτητη δημόσια ραδιοτηλεόραση της κοινωνίας, με εργασιακά και εργατικά δικαιώματα, με αξιοπρέπεια, με πλουραλιστική ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και αλληλεγγύη.

Για μια ΕΡΤ που θα είναι παντού με όλες τις δομές της στην υπηρεσία του πολίτη.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)