to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το ψήφισμα του μίσους στο AVAAZ

Οι γνωστοί άγνωστοι σεχταριστές που εκπροσωπούν τους φονταμενταλιστές στην Εκκλησία της Ελλάδας, και οι συν αυτοίς λαϊκοί (πολίτες), εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι ως επί το πλείστον, ξαναχτυπούν


«Δεν θα αφήσουμε κανένα να νοθεύσει και να αντικαταστήσει τη Μια, Μοναδική και Αληθινή Ορθόδοξη Πίστη μας. Έλληνες αντισταθείτε στην ισοπέδωση που επιχειρείται από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων»

Οι γνωστοί άγνωστοι σεχταριστές που εκπροσωπούν τους φονταμενταλιστές στην Εκκλησία της Ελλάδας, και οι συν αυτοίς λαϊκοί (πολίτες), εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι ως επί το πλείστον, ξαναχτυπούν. Μεταχειρίζονται τα σύγχρονα μέσα και διασπείρουν τις κακοδοξίες τους, ρίχνοντας νερό στο μύλο του εθνικισμού και, κατ’ επέκταση, του ρατσισμού. Με την άνωθεν αποστροφή, στο AVAAZ.org, προτρέπουν το λαό να συμμετέχει στο ψήφισμα για την κατάργηση της κατεύθυνσης  Ισλαμικών Σπουδών, η οποία θα λειτουργήσει από φέτος στο τμήμα Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Κι ενώ οι μητροπολίτες της Θράκης, ο Ιερώνυμος κ.ο.κ., έχουν εκφραστεί θετικά, δια της σιωπής τους, εξακολουθούν να δίνουν, επικοινωνιακά, και σε τούτη την περίπτωση, το πάνω χέρι στους ιεροκήρυκες του μίσους.

Σε καιρούς σαν τους δικούς μας, όταν η αλληλεγγύη υπέρ του αδελφού του ελάχιστου πρέπει να γίνει υπόθεση του καθενός, η στόχευση του παρία, δια της θρησκευτικής του πίστης, ως μέσο αφελληνισμού, αποτελεί πράξη πεντακάθαρα ρατσιστική. Διότι η επιλογή της χρονικής στιγμής να κοινοποιηθεί το περιβόητο ψήφισμα, αφού οι ισλαμικές σπουδές αποτελούν ειλημμένη ακαδημαϊκή απόφαση, τούτο υποκρύπτει: να δαιμονοποιηθεί, εκτός από τον πολίτη που ασπάζεται τον Ισλάμ και ο πρόσφυγας –ίσως κυρίως αυτός.

Στο AVAAZ.org υπάρχει η επιλογή τέτοιου είδους ψηφίσματα να καταγγέλλονται ως ρατσιστικά. Όσοι αληθώς πιστοί αλλά και άπιστοι, σπεύσατε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)