to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:36 | 22.07.2012

Κοινωνία

Ψήφισμα των εργαζομένων για το νοσοκομείο Ναυπλίου. Αναγγέλλουν κινητοποιήσεις.

Σε κινητοποιήσεις προβαίνουν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, που καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις υποβάθμισης των δομών δημόσιας υγείας. Παράλληλα, καλούν όλους τους πολίτες να ενισχύσουν τον αγώνα αυτό με την παρουσία τους στο προαύλιο του νοσοκομείου την Τετάρτη 25/7, στις 10:00.



Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, που καθημερινά παρά τις κοινωνικές και οικονομικές αντιξοότητες, δίνουμε τη μάχη μας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στον Αργολικό λαό, την πληθώρα των επισκεπτών του τόπου μας και των γύρω περιοχών και που εκτός από το να εκτελούμε το επαγγελματικό μας καθήκον, βοηθάμε με τον τρόπο μας στην διατήρηση των ιστορικών μας παρακαταθηκών, Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε οποιαδήποτε μεθόδευση υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας απ’ όπου και να προέρχεται και Δ Η Λ Ω Ν Ο Υ Μ Ε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι την τελική μας δικαίωση, την συνέχεια της λειτουργίας και την αναβάθμιση του Δημόσιου Νοσοκομειακού Ιδρύματος της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου, Κέντρου ανακούφισης του πληττόμενου σήμερα απλού Έλληνα και προσφοράς του κοινωνικού χαρακτήρα της υγείας. 

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε όλους να σταθούν δίπλα μας και να Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ο Υ Μ Ε σε λογικές και πρακτικές που θέλουν να μας καταργήσουν, διαλύοντας τις τελευταίες παροχές ενός κοινωνικού κράτους που καταρρέει και παρασύρει μαζί του τους πολίτες του. 

Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε την στήριξη όλων σας, απλών πολιτών και φορέων, έτσι όπως προσπαθούμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας που υποφέρει και προσφεύγει σε εμάς. 


Καλούμε τους πολίτες σε κινητοποιήσεις

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 – 07 – 2012 & ΏΡΑ 10:00 π.μ. 

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟ. 



Ναύπλιο, 20 – 07 – 2012 

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Πηγή: argolikeseidiseis.blogspot

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)