to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ψηφιοποιούνται περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες από τη Google

Η Google «ψηφιοποιεί» περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες για να βοηθήσει ταξιδιώτες που προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους, στηρίζοντας έτσι τον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα.


Με το Street View, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, "έχετε την ευκαιρία να πάτε στη Χαβάη υποβρυχίως, να επισκεφτείτε το Grand Canyon ή ακόμα να κάνετε πεζοπορία στο Macchu Picchu", αναφέρει η Google.

Από σήμερα, όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάνε στο Street View από την επιφάνεια εργασίας τους ή να χρησιμοποιήσουν το Street View στο Google Maps app για Android ή iOS, για να έχουν μια προεπισκόπηση του αεροδρομίου της Αθήνας πριν φύγουν για ταξίδι. Το Street View δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να δουν τους διαδρόμους, τα σημεία για check-in, τον χώρο παραλαβής αποσκευών, τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και τα μαγαζιά, πολύ πριν την προσγείωση.

Ξεκινώντας από σήμερα, το Street View προσφέρει εμπειρία περιήγησης στα όμορφα νησιά της Κρήτης και της Σίφνου, ανακαλύπτοντας περισσότερα κρυφά μονοπάτια και μοναδικά σημεία αυτών των πανέμορφων θησαυρών της Μεσογείου. Χάρη στο Street View Trekker Loan Programme, δύο τοπικοί οργανισμοί – όπως ο Δήμος της Χερσονήσου και o Δήμος Σίφνου – είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν μοναδικές εικόνες από τα νησιά: από λευκές παραλίες μέχρι λιμάνια και πεζοπορικές διαδρομές – για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να επιλέξουν τι τους αρέσει παραπάνω καθώς σχεδιάζουν το επόμενο τους ταξίδι.

 
tags: Google Maps

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)