to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ψεύτες και καλικάντζαροι

Ήρθαν οι «μάγοι με τα δώρα» φέτος. Ο Χρήστος Σταϊκούρας απέκλεισε για τα επόμενα τρία χρόνια, τουλάχιστον, την αύξηση στον κατώτατο μισθό που υποσχόταν προεκλογικά ο Κυρ. Μητσοτάκης.


Ο Στ. Πέτσας χαρακτήρισε «επίδομα» για άλλη μια φορά τη νομοθετημένη 13η σύνταξη, την οποία ο Γ. Βρούτσης θα αντικαταστήσει με έναν «μόνιμο μηχανισμό στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων», δηλαδή επίδομα για κάποιους δικαιούχους και όχι νομοθετημένο δικαίωμα όλων των συνταξιούχων, που το έχουν πληρώσει και με το παραπάνω με τις κρατήσεις τους.

Οργή και αγανάκτηση Άδ. Γεωργιάδη που πρέπει να ασχολούμαστε όλο με συνταξιούχους αντί να κοιτάμε το μέλλον! «Δεν μπορεί η συζήτηση στην Ελλάδα να είναι οι συντάξεις» (Open).

Και ξέκοψε ως άλλος υπουργός Εργασίας... μια και καλή τα «αναδρομικά» τα οποία έταζε ο Μηταράκης, όχι προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά σχεδόν κάθε μήνα.

Χωρίς κανείς από τους δημοσιογράφους των καναλιών να του το λέει για να μην τον πληγώσει, ο Κυρ. Μητσοτάκης μέσα σε τέσσερις μήνες αναίρεσε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ακόμα και τις φοροελαφρύνσεις της μεσαίας τάξης, την οποία ορκιζόταν προεκλογικά ότι θα στηρίξει...

Λογικό, μετά από τέτοια προσήλωση στο ξεχαρβάλωμα της πολιτικής στήριξης της κοινωνίας, να κουραστεί... και πήγε για διακοπές στο Μέτσοβο.

Πριν είχε πεταχτεί στην Κάσο... Μόνο όταν έπαιρνε ο Τσίπρας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για συναντήσεις στο εξωτερικό ήταν μείζον θέμα το πόσο κοστίζει το ταξίδι... Τα ταξιδάκια αναψυχής του Κυριάκου είναι στο πλαίσιο της απαραίτητης «πρωθυπουργικής ξεκούρασης».

Εργάζεται νυχθημερόν για το μέλλον της χώρας βγάζοντας σέλφι και οικογενειακές φωτογραφίες κάνοντας mountain bike ή σκι στο βουνό!

Κατά τα άλλα ο Ερντογάν ανεβάζει διαρκώς τον πήχη των προκλήσεων και η Λιβύη ζήτησε και επίσημα τη στήριξη της Τουρκίας...

Η φθηνή προπαγάνδα από ακροδεξιούς καλικάντζαρους, Μαρκόπουλους, Μπογδάνους, Πλεύρηδες, Παπαδημητρίου κ.ά., σαρώνει τα κανάλια και αποκαλύπτει τον σούπερ ινστρούκτορα των ακροαριστερών στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιώργο Κυρίτση. Στην κλειστή του ομάδα εκτελεστικός βραχίονας είναι ο Νίκος Τόσκας με αρχιστράτηγο τη Νίνα Κασιμάτη.

Ο νόμος και η τάξη θα εφαρμοστούν όπως αποφασίζει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., διότι η πολιτική ηγεσία τείνει να αντικατασταθεί από τους δεξιούς συνδικαλιστές της αστυνομίας, που πλειοδοτούν σε εμφυλιοπολεμικό μίσος και ακροδεξιές δηλώσεις στα κανάλια...

Σε άλλα νέα... οι δημόσιοι υπάλληλοι περίμεναν να πληρωθούν νωρίτερα, όπως συνέβαινε στις αργίες επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν συνέβη. Έτσι είναι οι γιορτές παρέα με τον Σκρουτζ και, όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν τόσο καλύτερα, πρέπει να σκέφτηκε η κυβέρνηση.

Καλή χρονιά, μακριά από τα πυροτεχνήματα του νόμου και της τάξης, κοντά στην αλήθεια του ήθους και της πράξης.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)