to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:34 | 09.11.2020

Κοινωνία

Ψεμάτων συνέχεια από Πατούλη για τα λεωφορεία: Ξεκινήστε να λογοδοτείτε στους πολίτες, λέει η «Δύναμη Ζωής»

Με αβάσιμες αιτιάσεις, ψέματα και επίρριψη των δικών του ευθυνών στην προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας συνεχίζει ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο οποίος όμως αρνείται να φέρει το θέμα των λεωφορείων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.


Αναλυτικά η απάντηση της «Δύναμης Ζωής»:

«Ο κ. Περιφερειάρχης επιμένει στις αβάσιμες αιτιάσεις, στα ψέματα και στην επίρριψη των δικών του ευθυνών στη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής και τη Ρένα Δούρου.

Με Δελτία Τύπου και τηλεοπτικές εμφανίσεις, χωρίς αντίλογο, επιμένει να μην δίνει απαντήσεις στο γιατί η Περιφέρεια Αττικής στέρησε από τους πολίτες 92 σύγχρονα λεωφορεία που θα αποτελούσαν «ανάσα» για το στόλο των αστικών συγκοινωνιών ειδικά στη σημερινή συγκυρία της πανδημίας.

Απαντήσεις που οφείλει στους πολίτες όχι σε μία παράταξη. Αυτό σημαίνει δημοκρατικός έλεγχος και λογοδοσία στους πολίτες.

«Ψιλά γράμματα» για τη σημερινή Διοίκηση που επιμένει να αποφεύγει την αντιπαράθεση, προτιμώντας την ασφάλεια των μονολόγων με ύβρεις κατά του τέως πρωθυπουργού και της τέως περιφερειάρχη.

Εδώ και μία εβδομάδα (στις 2 Νοεμβρίου) η Δύναμη Ζωής έχει καταθέσει αίτημα για να συζητηθεί άμεσα το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεν λάβαμε καμία απάντηση. Διαπιστώνουμε δε ότι η συνεδρίαση της Τετάρτης, 11 Νοεμβρίου του Περιφερειακού Συμβουλίου περιλαμβάνει 11 θέματα. Και όχι, μεταξύ τους δεν είναι το θέμα των λεωφορείων. Λογικό.

Οι προτεραιότητες του κ. Πατούλη, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά, πόρρω απέχουν από τις αγωνίες των πολιτών, των εργαζομένων που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Είναι θέμα πολιτικών επιλογών: όταν η φυγομαχία συνδέεται με ύβρεις. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά…».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)