to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:52 | 06.09.2022

Κοινωνία

Σταδιακή αποκατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Προβλήματα δημιουργήθηκαν νωρίτερα λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να μην αναχωρήσουν τα πρωινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά - Αποκαθίστανται τα προβλήματα που αφορούσαν κυρίως τα δρομολόγια για τις κυκλάδες


Αποκαθίσταται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από το λιμάνι του Πειραιά, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί κυρίως στα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, αφού τα περισσότερα πλοία δεν αναχώρησαν.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωορολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Στις τρεις το μεσημέρι αναχώρησε κανονικά για Κάλυμνο Κω Σύμη Ρόδο Κάρπαθο και Κάσο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue star patmos ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και Σαλαμίνα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια των πλοίων δεν εκτελούνται έως τις 6 το απόγευμα ενώ σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό από το λιμάνι του Λαυρίου.

Έκτακτη προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων στην Σούδα

Δύο έκτακτες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι της Σούδας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων Δημήτρη Βιριράκη, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Αιγαίο τα πλοία υπέβαλαν αίτημα προσέγγισης στο λιμάνι της Σούδας.

Πρόκειται για το «MSC SINFONIA» με 2.023 επιβάτες και το «RHAPSODY OF THE SEAS» με 1.904 επιβάτες.

Η αναχώρηση των πλοίων θα γίνει τις βραδινές ωρες με τους περισσότερους επιβάτες να εχουν αποβιβαστεί στα Χανιά, επισκεπτόμενοι την παλιά πόλη και σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)