to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:46 | 29.10.2021

Πολιτική

Πρωτοβουλίες του Π. Κουρουμπλή για ζητήματα της Δυτικής Αθήνας

Για το καίριο ζήτημα της υπογειοποίησης των καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και του έθεσε το ζήτημα της απόδοσης στο Χαϊδάρι των 66 στρεμμάτων του Στρατοπέδου.


Για το καίριο ζήτημα της υπογειοποίησης των καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Κώστα Σκρέκα. Ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε ότι η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης, αποτελεί ένα χρόνιο ζήτημα και ταυτόχρονα πάγιο αίτημα των δήμων Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού, η διευθέτηση του οποίου θα συμβάλει σημαντικά, στην ασφάλεια του δικτύου, στην προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος καθώς επίσης στην αποδέσμευση της οικοδομικής ανάπτυξης της περιοχής. Ο υπουργός δήλωσε πλήρως ενήμερος για το εν λόγω ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει την επίλυσή του για τους δήμους Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα και Κορυδαλλό.

Παράλληλα ο κ. Κουρουμπλής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, όπου και του έθεσε το ζήτημα της απόδοσης στο Χαϊδάρι των 66 στρεμμάτων του Στρατοπέδου. Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και περίπου 12 χρόνια και η διευθέτηση του οποίου θα δώσει αναπτυξιακή και περιβαλλοντική πνοή στην περιοχή. Ο κ. Χαρδαλιάς, ενημέρωσε τον κ. Κουρουμπλή ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για τη προώθηση και επίλυση του ζητήματος.

Οι επικοινωνίες του κ. Κουρουμπλή έρχονται σε συνέχεια των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποίησε με τους δημάρχους Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας στο πλαίσιο της ανάδειξης, προώθησης και επίλυσης μείζονων προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)