to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:09 | 07.02.2020

Πολιτισμός

Πρωτοβουλία δημιουργών «450+»: Ιστορική μέρα η αδειοδότηση της ΕΔΕΜ

«Δεν επαναπαυόμαστε. Η μετάβαση από την ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ θέλει αγώνα και δουλειά», αναφέρει η πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων σε ανακοίνωσή της.


Η ΕΔΕΜ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ πήρε την άδεια λειτουργίας της, αναφέρει η πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, το πρώτο βήμα έγινε!

Προηγήθηκε η θετική εισήγηση του ΟΠΙ μετά την έκθεση βιωσιμότητας που του παρέδωσε το Εποπτικό της ΕΥΕΔ. Είναι ιστορικής σημασίας η εισήγηση αυτή και ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των δημιουργών του ελληνικού τραγουδιού.

Τώρα συνεχίζουμε με σημαντικές πρωτοβουλίες κι επαφές που αφορούν στη ουσία, που δεν είναι άλλη από την άμεση μετάβαση της ΕΥΕΔ στην επίσημη πλέον ΕΔΕΜ.

Θα σας ενημερώσουμε για κάθε καλό νέο αλλά και για τυχόν εμπόδια και καθυστερήσεις.

Η ενότητά μας, αγαπητοί συνάδελφοι, υπήρξε πραγματικά συγκινητική: δεν θα αφήσουμε άλλη ΑΕΠΙ να μας ξαναφτάσει σε υλική και ηθική χρεωκοπία.Από δω και πέρα έχουμε τις προϋποθέσεις να είμαστε κύριοι των πνευματικών δικαιωμάτων μας.

Ευχαριστούμε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους των σωματείων και των συμβουλίων που τρέχουν για μας όλα αυτά τα χρόνια.Όλο τον μεγάλο αριθμό των συναδέλφων που μένουν αμετακίνητοι τα τελευταία 3 χρόνια στο αίτημα του νέου φορέα.Και όσα πρόσωπα με θεσμικές θέσεις από το 2012 ως σήμερα τάχθηκαν με την ευρωπαϊκή λύση και δεν έβαλαν μικροκομματικά εμπόδια. Μόλις ολοκληρωθεί και λειτουργήσει η ΕΔΕΜ θα αναφερθούμε αναλυτικά.

Δεν επαναπαυόμαστε. Η μετάβαση από την ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ θέλει αγώνα και δουλειά.Θα σας ενημερώνουμε για όλα».

tags: ΕΔΕΜ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)