to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:43 | 24.01.2018

left.gr

Πολιτική

Πρωτοφανές: Ευρωβουλευτής ενημερώνει συναδέλφους του!

Σήμερα, ήταν η σειρά του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη. Το ανοσιούργημα στο οποίο περιέπεσε ήταν ότι... έστειλε ένα ενημερωτικό mail σε συναδέλφους του, σχετικά με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.


Όταν το έγκυρο, έγκριτο, αντικειμενικό και -πάνω από όλα- εθνικώς ευαίσθητο «Πρώτο Θέμα» δεν έχει καμιά συνταρακτική «αποκάλυψη» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή της κυβέρνησης να προβάλλει, δίπλα σε φωτογραφίες ημίγυμνων και αναλύσεις ζωδίων, δεν τρέχει και τίποτα. Παίρνει το πιο κοινότοπο θέμα, αρκεί να περιέχει το όνομα κάποιου στελέχους του κόμματος ή της κυβέρνησης, το ενδύει με έναν πιασάρικο τίτλο τύπου «Δείτε το πριν το κατεβάσουν», βάζει και 2-3 φωτογραφίες και... αποστολή εξετελέσθη.

Όταν το έγκυρο, έγκριτο, αντικειμενικό και -πάνω από όλα- φιλελεύθερο protagon.gr δεν έχει καμιά συνταρακτική «αποκάλυψη» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή της κυβέρνησης να βάλει δίπλα σε άρθρα για την τελευταία σοβιετία της Ευρώπης ή κάποιον enterpreneur που δεν μπορεί να προκόψει εξαιτίας του ανάλγητου δημοσίου και της γραφειοκρατίας, κάνει ακριβώς το ίδιο, αναπαράγοντας το Πρώτο Θέμα.

Σήμερα, ήταν η σειρά του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη. Το ανοσιούργημα στο οποίο περιέπεσε ήταν ότι... έστειλε ένα ενημερωτικό mail σε συναδέλφους του, σχετικά με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάζοντας το σημείωμα, το οποίο παρατίθεται από τα εγκυρότατα, αντικειμενικότατα κ.λπ. κ.λπ. δημοφιλή sites, ο αναγνώστης πέφτει από τα σύννεφα, αφού σε αυτό περιγράφονται τέρατα και σημεία, όπως... οι εκτιμήσεις της αστυνομίας σχετικά με τον όγκο του συλλαλητηρίου, η (μη) θέση της ΝΔ, του αρχιεπισκόπου, καθώς και... φωτογραφίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (όχι αυτές που τους δείχνουν να βοηθούν ηλικιωμένες, ούτε εκείνη με τον κουπάτο Ν. Μιχαλολιάκο...). Μέγιστο σκάνδαλο αποτελεί, επίσης, για αμφότερα τα μέσα μια φωτογραφία της ευρωβουλευτίνας της Ελιάς, Εύας Καΐλή από τη συγκεκριμένη συγκέντρωση (στην οποία βρέθηκε περίπου τυχαία, όπως δήλωσε η ίδια την επομένη).

Όλα αυτά τα τέρατα και τα σημεία, στα οποία προέβη ο Δ. Παπαδημούλης, δικαίως τράβηξαν την προσοχή των τσακαλιών της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, αφού είναι πράγματι πρωτοφανές η στάση του Κ. Μητσοτάκη να χαρακτηρίζεται ανεύθυνη και οπορτουνιστική, ή ο τιτάνας Άδωνης Γεωργιάδης να χαρακτηρίζεται λαϊκιστής. Για να μη μιλήσουμε για το ακόμα πιο πρωτοφανές, μια ευρωβουλευτίνα της ευρωομάδας των σοσιαλδημοκρατών να περπατά τυχαία, μια συννεφιασμένη Κυριακή, πλησίον κάποιων χρυσαυγιτών.

Μα, λέγονται τέτοια πράγματα σε ευρωβουλευτές; Πού θα φτάσουν πια αυτοί οι συριζαίοι;

papadim2

Το ανοσιούργημα-ενημερωτικό mail

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)