to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:17 | 03.06.2014

Πολιτισμός

Πρώτο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αυτοδιαχείρισης Ιωαννίνων 6-8 Ιουνίου

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αλληλέγγυας Κοινωνικής Οικονομίας Ιωαννίνων, η ΕΡΑ Ιωαννίνων, η κίνηση πολιτών Protect Aoos, η τοπική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αγώνα της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, μαζί με άλλες κινήσεις αντίστασης και τοπικά κινήματα, συνδιοργανώνουν το πρώτο τριήμερο Φεστιβάλ Αυτοδιαχείρισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα Γιάννενα, στις 6, 7 και 8 Ιουνίου στο Θεατράκι, στην περιοχή της Σκάλας.


Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Παρασκευή 6/6:
19.30 Εκδήλωση «Αλληλέγγυα Οικονομία στην Πράξη». Παρεμβαίνουν:  Εργαζόμενος από ΒΙΟ,ΜΕ,  Βιργινία Τσακανιά-Καλιόπη Μιχελάκου από το Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας,  εθελοντής από το Κοινωνικό Ιατρείο Ηγουμενίτσας, Σιαμανδούρας Σωτήρης από «Χωρίς Μεσάζοντες» και «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» Ιωαννίνων.
22.30 Live με: ΑΡΣΙΝΟΗ, Mini and the Moochers, Ital Light. 

Σάββατο 7/6:
17.30 Κουκλοθέατρο 
19.30 Εκδήλωση: «Αγώνες για τη Γη και την Ελευθερία». Παρεμβαίνει κάτοικος Χαλκιδικής, και μέλη των κινημάτων προστασίας Αώου, Άραχθου, Καλαμά, και Αχελώου.: Γιάννης Παπαδημητρίου, Κώστας Δημητρίου, Αλέξανδρος Σχισμένος, Σύλα Πουλιάνου, Παύλος Κοντογιάννης.
22.30 Live με: ΙΣΧΥΣ-6 Α-Λόγου Χάρη, Social Waste,  DJ set Mr.Looper.

Κυριακή 8/6: 
17.30 μαθήματα Κρουστών.
18.30 Συζήτηση «ΜΜΕ και κοινωνικός αποκλεισμός»
19.30 Εκδήλωση: «Ένας χρόνος από το μαύρο, ERTOPEN-παράθυρο ανοιχτό στη κοινωνία». Παρεμβαίνουν: Νίκος Τσιμπίδας (ertopen.com), Σωτήρης Αργύρης (ΕΡΑ Ιωαννίνων), Γιώργος Παπαχριστοδούλου (αλληλέγγυος στην ΕΡΑ).
21.00 Θεατρική παράσταση «Ο Μαρξ στο Σόχο» από την ομάδα «Φάντης Μπαστούνης» σε σκηνοθεσία Νίκου Σέργη, παίζει ο Βασίλης Κυριάκου
23.00 Dj set mrs.HCN και ακολουθεί πάρτυ  Ρ.Α.Σ.Π.Ι.

Στον χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο, ανταλλακτικό παζάρι ρούχων και τραπεζάκια από διάφορες συλλογικότητες αλληλέγγυες στο φεστιβάλ.

Χορηγός επικοινωνίας του τριημέρου είναι η ελεύθερη ΕΡΑ Ιωαννίνων.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)