to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:50 | 21.03.2017

Οικονομία

Πρώτη στις προτιμήσεις των Σουηδών επισκεπτών η Ελλάδα

Για την Ελλάδα, οι κρατήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο καταγράφουν ανοδική πορεία, όπως σημειώνεται από όλους τους μεγάλους tour operators που συμμετείχαν στην Έκθεση.


   Πρώτη στις προτιμήσεις των Σουηδών επισκεπτών βρίσκεται Ελλάδα, όπως προκύπτει, με τη λήξη της 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης Mediterranean Panorama.

   Για την Ελλάδα, οι κρατήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο καταγράφουν ανοδική πορεία, όπως σημειώνεται από όλους τους μεγάλους tour operators που συμμετείχαν στην Έκθεση. 

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες της έκθεσης, σε δύο μέρες (18-19 Μαρτίου 2017), ξεπέρασαν τους 13.000. Η Mediterranean Panorama αποτελεί συνέχεια της Grekland Panorama και όπως τονίζεται επιβραβεύθηκε με ενθουσιασμό, από χιλιάδες Σουηδούς που έζησαν μοναδική εμπειρία κατά τη διάρκεια δύο ημερών που ήταν γεμάτες με μεσογειακό, αλλά και έντονο ελληνικό χρώμα, με πανδαισία γεύσεων, πολλά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς.

   Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τουριστικούς προορισμούς και επιχειρήσεις από ολόκληρη τη Μεσόγειο όπως η Τυνησία, η Ιταλία, η Κροατία, η Κύπρος, η Μάλτα, το Ισραήλ, το Μαυροβούνιο, η Ισπανία, η Κροατία, το Μαρόκο και φυσικά η Ελλάδα. 

   Από ελληνικής πλευράς, η έκθεση «κατακλύστηκε» με τις δυναμικές παρουσίες και τα πλούσια δρώμενα από τις Περιφέρειες Κρήτης, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας όπως και τους δήμους Αλοννήσου, Κεφαλονιάς, Σάμου, Θάσου, Πλατανιά, Χερσονήσου, Κω και της Σαντορίνης (Santorini Experience), που επίσης έδωσαν δυναμικό «παρών» με την παραδοσιακή ελληνική «φιλοξενία» τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)