to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:34 | 04.03.2013

Πολιτική

Πρώτη δύναμη η Αυτόνομη Παρέμβαση στη μεγαλύτερη ομοσπονδία εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα (ΟΙΥΕ)

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 3/3/2013 οι εργασίες της 36ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, όπου η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με το ανοιχτό, ευρύ και ενωτικό της ψηφοδέλτιο, αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη στη Διοίκηση της ΟΙΥΕ τόσο σε ψήφους (+12) όσο και σε ποσοστά (+9%).


Ακόμα πιο ενισχυμένη αναδείχθηκε η Αυτόνομη Παρέμβαση, στην εκλογή των αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΓΣΕΕ, όπου από 8 αντιπροσώπους το 2010, εξέλεξε 11 αντιπροσώπους για το επερχόμενο συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών είναι τα εξής:

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΥΕ

ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΨΗΦΟΙ-ΕΔΡΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-150-7

ΔΑΣ-145-7

ΠΑΣΚΕ-128- 6

ΔΑΚΕ-25-1

Ανεξάρτητοι-4 -0

Άκυρα -2    

Λευκά-1    

ΣΥΝΟΛΟ-455-21

Για αντιπροσώπους στη  ΓΣΕΕ

ΠΑΡΑΤΑΞΗ -ΨΗΦΟΙ-ΕΔΡΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-104-11

ΔΑΣ-85-9

ΠΑΣΚΕ-26-2

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ-1    -

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ-1    -

ΣΥΝΟΛΟ-217-22

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καθόλη τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου με τις παρεμβάσεις της, ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, να σταθούμε ανάχωμα απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου και της τρικομματικής Κυβέρνησης, που οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση και να συγκροτήσουν εκείνο τον αντίπαλο πόλο που θα ανατρέψει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκφραστές τους.

Απευθύναμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνέδρους και στα σωματεία, να εγκαταλείψουμε κάθε λογική διαίρεσης και να προχωρήσουμε από κοινού στην αναγκαία επαναθεμελίωση του σ.κ. σε όλες του τις βαθμίδες, χαράζοντας μια νέα αξιόπιστη αγωνιστική πορεία με ταξικό, ενωτικό και ριζοσπαστικό προσανατολισμό, ώστε να απαλλαγούμε από τα δεσμά του μνημονίου και των πολιτικών του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)