to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:32 | 08.05.2017

Κοινωνία

Οργή κατά του βιαστή της Δάφνης στα δικαστήρια - Αυριο η απολογία του

Ο 52χρονος που είναι σεσημασμένος για κλοπές, ερευνάται για τυχόν συμμετοχή και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν και άλλα κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.


 Χωρίς συνήγορο εμφανίστηκε σήμερα στην ανακρίτρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 20χρονη φοιτήτρια, σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης. Ο 52χρονος έλαβε προθεσμία και θα οδηγηθεί εκ νέου για την απολογία του αύριο στην Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια από πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο.

Είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα: Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Ο 52χρονος που είναι σεσημασμένος για κλοπές, ερευνάται για τυχόν συμμετοχή και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν και άλλα κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.

Η 20χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα. Όπως ανέφερε στην κατάθεση της, θέλοντας ένα εξτρά εισόδημα τηλεφώνησε στην αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονςο σε φημερίδα και ζητούσε κοπέλα για τις δουλειές του σπιτιού, έναντι 10 ευρώ τον μήνα.

Όταν η κοπέλα πήγε στο σπίτι, όπως κατέθεσε, εκείνος της ζήτησε να φοράει ένα στραπλες ασπρο-μαυρο φόρεμα από ειδικό ύφασμα υποτίθεται, ισχυριζόμενος ότι έτσι θα αντιλαμβανόταν την κίνηση της στο χώρο επειδή ήταν τυφλός. Εκείνη στην αρχή αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια έπειτα από πιέσεις του το δέχτηκε.

Την περασμένη Τετάρτη το κορίτσι πήγε στο σπίτι της Δάφνης για να του ζητήσει τα 100 ευρώ που της χρωστούσε. Κάποια στιγμή κι ενώ εκείνη έκανε δουλειές έπεσε πάνω της, τύλιξε μια πετσέτα στο πρόσωπο της κι έπειτα εκίνη έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι του με εκείνον να την κακοποιεί.

Ευτυχώς μετά από παρέμβαση της αστυνομίας το κορίτσι απελευθερώθηκε κι ο 52χρονος βιαστής της συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό, στο δωμάτιο που κρατούσε και κακοποιούσε την 20χρονη, εκτός των άλλων είχε κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους, εξοπλισμό για τις ακατονόμαστες πράξεις του αλλά και ειδικά γυαλιά με μικροκάμερες και «τσιπάκι» αποθήκευσης εικόνας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)