to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:33 | 13.07.2013

Πολιτική

Προτεραιότητα του Σαμαρά οι 1,5 εκατ. άνεργοι - Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις

...εν προκειμένω πίσω από τις λέξεις έρχεται ένα σατανικό σχέδιο ραγδαίας... ανάπτυξης, που ξεκινά απ'την Ελλάδα και θα επεκταθεί σε όλη τη Δυτική Ευρώπη.


Το σχέδιο προχωρά εξαιρετικά. Ο Σαμαράς σήμερα επιβεβαίωσε και τις τελευταίες υποψίες: Τόνισε πως προτεραιότητά του είναι οι 1,5 εκατ. άνεργοι. Και τι ήθελε να πει με αυτό, αγαπητοί και αγαπητές; Εδώ, λοιπόν, βρίσκεται το ζουμί της όλης υπόθεσης.

Ανάπτυξη! Θα δείτε ανάπτυξη σε κάμπους, σε λαγκάδια, σε παραλίες, σε εργοστάσια, θα δείτε τόση ανάπτυξη που οι εργαζόμενοι απ'τη χαρά τους θα σταματήσουν τις δουλειές τους και θα ξεκινήσουν να χορεύουν συρτάκι σα να είναι κομπάρσοι στην "Κόρη μου τη Σοσιαλίστρια". Αν το σχέδιο πετύχει, θα φάτε ανάπτυξη με το κουτάλι. Αρκεί, μόνο, μια μικρή θυσία... Να αυξηθεί η ανεργία.

Στόχος του Σαμαρά είναι  να φτάσουν οι άνεργοι στα 3 εκατ. έτσι ώστε να μειωθούν οι παράλογες δαπάνες για μισθούς και ασφάλιση κι έτσι τα κέρδη θα δοθούν στις επενδύσεις. Ως γνωστόν, επενδύσεις σημαίνει ανάπτυξη. Που φυσικά θα φέρει νέες θέσεις εργασίας. Αν για οποιονδήποτε λόγο αναρωτιέστε τι νόημα έχει να απολύσεις το εργατικό δυναμικό με σκοπό να δημιουργήσεις νέες θέσεις εργασίας, σου αποκαλύπτουμε το κλειδί της επιτυχίας του σχεδίου: Οι απολυμένοι θα επαναπροσληφθούν με το 1/3 του βασικού μισθού, χωρίς ένσημα, χωρίς 8ωρο, χωρίς όλα αυτά τα απαράδεκτα "δικαιώματα" που ενίσχυαν την αργομισθία και μείωναν την παραγωγή. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, οι άδειες μητρότητας. Ποιον ρώτησες, κυρία μου, πριν μείνεις έγκυος; 

Έτσι, λοιπόν, όλη η Ευρώπη θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο. Θα έχει εργάτες-μέλισσες που θα δουλεύουν ασταμάτητα επί 14 και 15 ώρες, χωρίς διάλειμμα και χωρίς "αχ". Ο κόσμος έτσι κι αλλιώς θα είναι πολύ κουρασμένος για να αντιδράσει... Και γιατί να το κάνει, εξάλλου; Αφού το πείραμα θα έχει πια πετύχει: η ανάπτυξη θα είναι πια γεγονός.

Κι έτσι ο Αντώνης Σαμαράς θα γραφτεί με μεγάλα γράμματα στη Βίβλο των Παγκόσμιων Ευεργετών, που θα έχει τον τίτλο: "Arbeit Macht Frei". Η εργασία απελευθερώνει...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)