to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:45 | 21.04.2019

Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια

Ο Αλέξης Τσίπρας με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας


Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια. Η λαοφιλής μακεδονική ομάδα είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2019, επίτευγμα που καταγράφεται για τρίτη φορά στην Ιστορία της, ύστερα από τους τίτλους που είχε κατακτήσει το 1976 και το 1985.

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, ο «Δικέφαλος» συνέτριψε στην κατάμεστη Τούμπα τον Λεβαδειακό με 5-0, με τα γκολ των Σάκχοφ (3΄, 60΄), Μπίσεσβαρ (8΄ πέναλτι), Βαρέλα (53΄) και Σφιντέρσκι (81΄).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα πέρασε ως αλλαγή ο τραυματίας Βιεϊρίνια, για να παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να υψώσει το τρόπαιο ενώπιον του παραληρούντος κοινού.

Μέσα σε αποθεωτική και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με χιλιάδες βεγγαλικά και ασταμάτητα φωτορυθμικά έγινε η απονομή του επάθλου του φετινού πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, σε μια παλλόμενη από ξέφρενο ενθουσιασμό Τούμπα. 

Ενας ένας οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ανέβηκαν στην ειδικά σχεδιασμένη εξέδρα με την συνοδεία βιντεοσκοπημένου υλικού που προβάλλονταν στις τέσσερις γιγαντοοθόνες και κάτω από θερμές εκδηλώσεις του πλήθους.

Λίγα λεπτά μετά και την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο πρωθυπουργός έσπευσε μέσω Twitter να συγχαρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι ο τίτλος πήγε δίκαια και άξια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

tags: ΠΑΟΚ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)