to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Προτάσεις για συμμετοχή της ΕΑΒ στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος

Προτάσεις για τη συμμετοχή της ΕΑΒ στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (European Space Agency ESA), ώστε μεσο-μακροπρόθεσμα να συμπεριληφθεί στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας η ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο διάστημα, διατύπωσε προς τη διοίκηση της ελληνικής αεροπορικής βιομηχανίας η αντιπροσωπεία της ESA, κατά την επίσκεψη της στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα.


 

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τις προοπτικές της ΕΑΒ, τα προγράμματα, τις υποδομές και τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης και ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα της εταιρείας. Η αντιπροσωπεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ενημέρωση.

Την αντιπροσωπεία, την οποία συνόδευαν η γενική γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) Ματρώνα Κυπριανίδου και στελέχη από τα υπουργεία Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Εθνικής Άμυνας, καθώς και από τη ΓΓΕΤ, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του δ.σ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Θ. Μαζαράκος, ο αντιπρόεδρος του δ.σ. Χαράλαμπος Παπασπύρος και στελέχη της εταιρείας.

Η επίσκεψη είχε προπαρασκευστικό χαρακτήρα ενόψει της επίσκεψης του γενικού διευθυντή της ESA, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα τον προσεχή Ιούνιο.

AΠΕ-ΜΠΕ

 
tags: ΕΑΒ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)