to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:59 | 17.09.2017

Πολιτική

«Προσωπική επιλογή» Μητσοτάκη ο Άδωνις

Απόλυτη κάλυψη παρείχε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στον αντιπρόεδρο Άδ. Γεωργιάδη στη συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ


Ο κ. Γεωργιάδης είναι δική μου επιλογή, δεν εκφράζει ακραίες θέσεις, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι «έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται, μπορεί να έχει πει και μία κουβέντα παραπάνω, σε όλους μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θεωρώ ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ότι δεν εντάσσεται στη ΝΔ» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης.


Τα τελευταία κατορθώματα της «προσωπικής επιλογής Μητσοτάκη

Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έρχεται μόλις μια μέρα αφότου ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο και γραφικό εαυτό του! Χτες, Σάββατο, αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κατέστρεψε το Σαρωνικό» ανέφερε ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» είναι μέλος «ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ»!

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», η αντίδραση της Κουμουνδούρου στη νέα «fake» καταγγελία του αντιπροέδρου της ΝΔ.


Fake news αντιπροέδρου

Δημόσια παραδέχθηκε ο κ. Γεωργιάδης την πλαστογραφία που έκανε στο τουίτερ στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Επί λέξει ανέφερε στο ρ/δ του ΣΚΑΙ 100.3 στις 13.09.2017:

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαβάστε το πριν το κατεβάσει: Fake news αντιπροέδρου

 
«Πήρα την ανάρτηση του κ. Καρανίκα και εκεί που είχε τη φάτσα του στο facebook την αντικατέστησα με τη φάτσα του κ. Τσίπρα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναρτώντας το «δημιούργημα» του στο twitter. Μάλιστα μέχρι και ο… γνωστός Άρης Πορτοσάλτε έκανε παρατήρηση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, όχι βέβαια γιατί πλαστογράφησε τον πρωθυπουργό, αλλά γιατί η λέξη «φάτσα» δεν ακούγεται καλά και θα έπερεπε να λέει «πρόσωπο».

Δικαιολογώντας μάλιστα τα αδικαιολόγητα συνέχισε λέγοντας: «Και λέω, μην ξεχνιόμαστε. Το να λέμε ότι μία φταίει ο Πολάκης, πότε φταέι ο Γιάννης και πότε φταίει ο Καρανίκας, είναι αστείο. Για όλα υπάρχει ένα πρόσωπο. Ο Αλέξης Τσίπρας». «Τι καταλαβαίνει ο καθένας; Ότι την ανάρτηση του Καρανίκα την χρεώνω στον Τσίπρα, ο οποίος Τσίπρας έχει διαλέξει τον Καρανίκα για πρωθυπουργικό σύμβουλο», είπε σε μία προσπάθεια να μας κάνει να μπούμε στα άδυτα του μυαλού του ή να μαζέψει μάλλον τα ασυμάζευτα.

«Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι αυτή την ανάρτηση την έκανε ο Τσίπρας;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Η θέση του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας θα έπρεπε να συνεπάγεται και μία σοβαρότητα εκ μέρους του. Αυτοί λοιπόν που θεωρούν αυτονόητο το προαναφερθέν, ναι, θα έπρεπε να εμπιστεύονται τι γράφει ή αναρτά ένας «σοβαρός» πολιτικός στα μέσα όπου έχει βήμα, αλλά μάλλον η σοβαρότητα παρακάμπτεται όταν θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Πες πες, κάτι θα μείνει όμως…

Nα σημειωθεί ότι σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. «να πράξει τα δέοντα» αλλά καμία ευθιξία δεν επέδειξε ο αρχηγός της Ν.Δ. για το θέμα, σε κανένα κανάλι δεν ακούστηκε κάτι και κανένας εισαγγελέας δεν έκρινε σκόπιμο να παρέμβει για τα fake news του Άδωνι.

Τώρα που το παραδέχτηκε κι ο ίδιος;


Χόμπι η διαδικτυακή λασπολογία

Όπως έγραφε στην ΑΥΓΗ (4/8/2017) ο Πέτρος Κατσάκος, δεν είναι απλά γραφικός. Είναι επικίνδυνος. Είναι επικίνδυνος για το κόμμα του, είναι επικίνδυνος για αυτούς που τον ψηφίζουν, είναι επικίνδυνος για όλους μας και για τη χώρα συνολικά. Και είναι επικίνδυνος γιατί είναι αδίστακτος. Και είναι αδίστακτος γιατί μπροστά στον απώτερο σκοπό της προπαγάνδας δεν λογαριάζει τίποτα. Δεν τον νοιάζει αν είναι αλήθεια ή ψέμα αυτό που ρίχνει ως “είδηση” στον ανεμιστήρα. Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του έννοιες όπως διεθνείς σχέσεις και διπλωματία αρκεί να στήσει το αντιπολιτευτικό του σενάριο. Όπως έκανε και στο παρελθόν, όταν “έπαιζε” με τους αρνητές του Ολοκαυτώματος και μετά έτρεχε να ζητήσει συγγνώμη από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την πρεσβεία του Ισραήλ. Έτσι και τώρα. Συκοφαντεί, ψεύδεται και γκεμπελίζει ανερυθρίαστα για τα όσα συμβαίνουν, αλλά κυρίως για τα όσα δεν συμβαίνουν στη Βενεζουέλα μόνο και μόνο για να “ενοχοποιήσει” τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα.

Στην τελευταία του διαδικτυακή λασπολογία ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό με την ανάρτηση στο Twitter ενός “τρομακτικού βίντεο από την Βενεζουέλα που το παρακράτος Μαδούρο σκοτώνει εν ψυχρώ φοιτητές που του αντιστέκονται” για να συμπληρώσει με νόημα “ο φίλος του Αλέξη Τσίπρα”. Μόνο που το βίντεο, που είναι όντως τρομακτικό, αφορά περιστατικό που αποδίδεται σε εμπόριο ναρκωτικών και σύμφωνα με τον τίτλο δείχνει έναν διακινητή που σκοτώνει χρήστη ο οποίος δεν τον πλήρωσε για τη δόση του. Και όλα αυτά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Βενεζουέλα του Μαδούρο. Και όλα αυτά κάπου κάποτε στο Πουέρτο Ρίκο. Το ένα ψέμα πάνω στο άλλο. Ναρκωτικά, δολοφονίες, Μαδούρο και Αλέξης Τσίπρας. Όλα μαζί σε έναν αντιπολιτευτικό αχταρμά λάσπης που πετάγεται στον χαοτικό κόσμο του Ίντερνετ και όποιον πάρει ο χάρος, αρκεί να φανεί στο ακροατήριο πως ο Έλληνας πρωθυπουργός συναγελάζεται με δολοφόνους και παρανοϊκούς δικτάτορες. Όχι, όμως, σαν τους δικτάτορες που του αφιερώνουν ενυπόγραφα τα βιβλία τους.

 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)