to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Προσοχή, σφαίρες!

Να τοι τώρα, κυρίαρχοι και εγγυητές της ασφάλειας σε μια χώρα που κάθε βδομάδα, κάθε μέρα, βλέπει τους δρόμους της να γίνονται Σικάγο της ποταπαγόρευσης


Από δολοφονία σε δολοφονία μετράμε τις επιδόσεις Μητσοτάκη στην ασφάλεια του πολίτη. Τον γάζωσαν στη μέση του δρόμου. Τόσες σφαίρες στο κεφάλι εκεί που έπινε τον καφέ του. Δημοσιογράφος δολοφονείται μπροστά στο σπίτι του. Επιχειρηματίας πέφτει νεκρός. Πάμε να συνηθίσουμε το ματωμένο αστυνομικό δελτίο, που πάντα καταλήγει στην ίδια επωδό. Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι. Αλλά όλα κι όλα. Η αστυνομία κάνει συνεχείς προσπάθειες. Μπορεί οι ένοχοι να διαφεύγουν. Αλλά στο "Εμπρός" αποδείχτηκε η αστυνομική αποτελεσματικότητα.

Καλαμπούρι εν μέσω φόνων ή επικοινωνία εν μέσω ασύλληπτων δολοφόνων. Και μην πει καμιά κυρία και κανένας κύριος από κει μεριά ότι δεν γίνεται πολιτική με ιστορίες αίματος, εγκλημάτων και φρίκης, γιατί έχει και η υπομονή τα όριά της. Αυτοί που τώρα βλέπουν τις σφαίρες να περνούν, ανίκανοι να εξασφαλίσουν μια στοιχειώδη σιγουριά στον πολίτη, τη σιγουριά της ζωής του όταν βγάζει βόλτα τον σκύλο του, είναι οι ίδιοι που έκαναν την ασφάλεια πρώτο θέμα στην ατζέντα τους. Και έστησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα της προπαγάνδας τους τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η χώρα είχε δήθεν γίνει «ξέφραγο αμπέλι».

Αλλά δεν ξεχνάμε. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Αν θέλουν να γεμίσει η Ελλάδα τύπους σαν κι αυτούς που ο Μιθριδάτης σαρκάζει με το όνομά του, βολεμένους στη συνήθεια της απάτης, της λοβιτούρας, του αίματος και του εγκλήματος, εμείς δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Θυμόμαστε τα γαβγίσματά τους με κάθε προκήρυξη του Ρουβίκωνα. Τις τσιρίδες τρομοκράτησης του «κυρ Παντελή» με κάθε κλοπή, διάρρηξη ή ληστεία. Τον φόβο που καλλιεργούσαν με τα ΜΜΕ τους τραβώντας κάθε έγκλημα από τα μαλλιά. Και βέβαια την τερατώδη εκστρατεία τους για την ανομία στα πανεπιστήμια, στα Εξάρχεια, στο κακό το ριζικό τους.

Να τοι τώρα, κυρίαρχοι και εγγυητές της ασφάλειας σε μια χώρα που κάθε βδομάδα, κάθε μέρα, βλέπει τους δρόμους της να γίνονται Σικάγο της ποταπαγόρευσης. Βλέπει τον καταδικασμένο ναζί Παπά να της κάνει κωλοδάχτυλο από την εφημερίδα του Χίου. Βλέπει την κυρία της αντεγκληματικής πολιτικής να σκορπάει ξένα λεφτά. Βλέπει αίμα, αίμα, αίμα. Αλλά δεν πειράζει, οι νοικοκυραίοι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή να επιβληθεί η δημοκρατία στα πανεπιστήμια. Ξεφτίλες!

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)