to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:24 | 07.09.2012

Κοινωνία

Προσκλητήριο αγώνα για τη "Δωδώνη"

Οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι Ηπείρου απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης στον αγώνα τους ενάντια στο ξεπούλημα της "Δωδώνης".


Ακολουθεί το κάλεσμα:

Λαέ της Ηπείρου, κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι η ΔΩΔΩΝΗ μας- η εταιρία που ανήκει στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου και στους εργαζόμενους- ξεπουλιέται για ένας κομμάτι ψωμί και με τους χειρότερους όρους. Όρους αποικιοκρατικούς, λες και είμαστε η τελευταία «μπανανία» της Αφρικής.
 

Η κυβέρνηση, η τρόικα εσωτερικού, η τρόικα εξωτερικού, με το ξεπούλημα της "ΔΩΔΩΝΗ μας", αποφάσισε να διαλύσει την κτηνοτροφία, να διαλύσει τους κτηνοτρόφους, να διαλύσει την Ήπειρο. Εξυπηρετώντας τα πιο σκοτεινά συμφέροντα των μεγάλων καρτέλ γάλακτος που θέλουν τους κτηνοτρόφους, που θέλουν τους εργαζόμενους, δούλους των πολυεθνικών.
 
 
Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και ΕΜΕΙΣ, τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα μάθημα σε αυτούς που κλέβουν καθημερινά το φαγητό από το τραπέζι. Αυτούς που παζαρεύουν και πουλούν πράγματα που δεν τους ανήκουν. Στην κοινή λογική αυτοί ονομάζονται κλέφτες και απατεώνες και όχι πολιτικοί και επιχειρηματίες. Η θέση τους είναι στην φυλακή και όχι στα υπουργεία....
 
 
Οι μόνοι που μπορούμε να τους σταματήσουμε είμαστε εμείς, ο εργαζόμενος λαός της Ηπείρου, οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι της. Δίνοντας μήνυμα αντίστασης και αγώνα σε όλη την Ελλάδα. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν θα περάσει, η καταστροφή της Ελλάδας, των Ελλήνων, των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων δεν θα ολοκληρωθεί.
 
 
Η "ΔΩΔΩΝΗ μας" όχι μόνο μπορεί να μείνει στην Ήπειρο, αλλά μπορεί να μείνει και στα χέρια των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων. Συνεχίζοντας να παίζει το κοινωνικό της ρόλο, ρόλο ενίσχυσης των κτηνοτρόφων και της κτηνοτροφίας. Έχοντας την δυνατότητα να θρέψει το ηπειρώτικο λαό με προϊόντα ποιοτικά και φτηνά, στα πλαίσια ενός άλλου σχεδιασμού και πολιτικής παρέμβασης.
 
 
Η μάχη της σωτηρίας της "ΔΩΔΩΝΗΣ μας" είναι η μάχη ολόκληρου του εργαζόμενου λαού ενάντια στην πολιτική που καταστρέφει τα πάντα στο όνομα των μεγάλων συμφερόντων.
 
 
Για αυτό το λόγο όλοι στις επάλξεις του αγώνα, όλοι στην ΔΩΔΩΝΗ στις 10/ 9/12 στις 11 πμ.

Ήρθε η ώρα του πιο δίκαιου και όμορφου αγώνα. Και σε αυτό τον αγώνα ας μην λείψει κανείς.
 
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)