to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:33 | 10.01.2013

Πολιτική

Πρόσκληση στην Παμπιερική διαμαρτυρία για τα διόδια

Η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης καλεί του δημότες της Κατερίνης και όλης της Πιερίας στη διαμαρτυρία στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, την Κυριακή 13 /1 από τις 12 ως τις δύο το μεσημέρι.


Η  διαμαρτυρία διοργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας με στόχο την έκφραση αλληλεγγύης σε όλους όσους δικάζονται για ειρηνικές διαμαρτυρίες στα διόδια τις προηγούμενες περιόδους, δίκες οι οποίες αποτελούν προσπάθειες της κυβέρνησης για ποινικοποίηση των αγώνων και των κινημάτων, με βαριά και έωλα κατηγορητήρια.
        
Όπως τονίσαμε στην προχθεσινή σύσκεψη της επιτροπής αγώνα  με τον δημοτικό μας σύμβουλο Αντώνη Μάντζιο, η κυβέρνηση προσπαθεί μα κάθε μέσο να μας τα πάρει όλα περιορίζοντας μέχρι κατάργησης των δικαιωμάτων μας σε ελεύθερη μετακίνηση, θέρμανση, υγεία, δουλειά, ασφάλιση, σύνταξη, ιδιοκτησία κλπ.
          
Στην προσπάθειά της αυτή χρησιμοποιεί κάθε μέσο, στην ουσία καταργεί τη Βουλή με τις Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, προβλέπει φυλακίσεις και κατασχέσεις χωρίς όρια για οφειλές τελών κυκλοφορίας και φόρου εισοδήματος καθώς και χαρατσιών, την ώρα που τα φιλέτα του δημοσίου ξεπουλιούνται, οι φόροι των πλούσιων μειώνονται  και οι αγώνες  του λαού μας ποινικοποιούνται.
         
Η  απάντηση των δημοτών πρέπει να είναι ένας ενωτικός Παμπιερικός αγώνας για τα δικαίωμά μας να ζούμε με αξιοπρέπεια, για το δικαίωμα μας στην δουλειά, στην υγεία, στην παιδεία, στην ασφάλιση, στη θέρμανση, στην μετακίνηση, για το δικαίωμά μας να ζούμε σε ένα δημοκρατικό και ανεξάρτητο κράτος με αποφάσεις που θα λαμβάνονται δημοκρατικά στην Ελληνική Βουλή  χωρίς υποταγές στα ξένα προστάγματα.
  
Θα είμαστε εκεί. Γιατί συμπαραστεκόμαστε ενεργητικά σε όσους δικάζονται για τη συμμετοχή τους στους αγώνες και τα κινήματα.
Θα είμαστε εκεί γιατί ήμασταν και εμείς εκεί στους ίδιους αγώνες.
Θα είμαστε εκεί γιατί θα πρέπει να σταματήσει επί τέλους το ξεπούλημα του Εθνικού οδικού δικτύου και γενικά του δημόσιου χώρου.
Θα είμαστε εκεί γιατί μόνο με τους ενωτικούς, μαζικούς  αγώνες  μπορούμε να επιβάλλουμε λύσεις για τα προβλήματά μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)