to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:31 | 23.02.2014

Κοινωνία

Προσαγωγές και τραυματισμοί στα διόδια της Πάχης - Ανακοίνωση-καταγγελία από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων (βίντεο)

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων-Ν.Περάμου για το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας που έλαβε σήμερα κατά την ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων των Μεγάρων ενάντια στα διόδια που άνοιξαν στις εισόδους της πόλης.


Από την απρόκλητη επίθεση υπήρξαν τραυματισμοί κατοίκων και συλλήψεις δημάρχου,δημοτικών συμβούλων και πολιτών.

Το απόγευμα έγινε και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που καταδίκασε τις την αυθαιρεσία των ΜΑΤ και τις συλλήψεις,ενώ εκδόθηκε και ομόφωνο ψήφισμα και ανακοινώθηκε ότι οι κάτοικοι θα βρίσκονται αύριο στα δικαστήρια για συμπαράσταση στους συλληφθέντες

Ανακοίνωση της Ο.Μ. Μεγάρων-Ν.Περάμου του ΣΥΡΙΖΑ: Οργιο αστυνομικής βίας σε ειρηνική διαμαρτυρία - Να καταργηθούν οι σταθμοί διοδίων τώρα

ΟΡΓΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΡΑ!

Το βίντεο με τη βίαιη αστυνομική επέμβαση από το megaratv.gr - ο εικονολήπτης, να σημειώσουμε, τραμπουκίζεται από άνδρα των ΜΑΤ την ώρα που κάνει τη δουλειά του, με τον αστυνομικό - υπεύθυνο να λέει απλώς «τους είπα, κύριε, τους είπα να σταματήσουν»...

Η Ο.Μ. Μεγάρων-Ν.Περάμου του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει απερίφραστα την άνανδρη και αναίτια επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ στην ειρηνική διαμαρτυρία άοπλων κατοίκων που εναντιώνονται στην επιβολή σταθμών διοδίων στις εισόδους της πόλης των Μεγάρων!Αποτέλεσμα της άνανδρης αυτής επίθεσης ήταν ο τραυματισμός πολλών διαμαρτυρομένων καθώς και η σύλληψη του Δημάρχου,δημοτικών συμβούλων και πολιτών των Μεγάρων και η προσαγωγή τους στο αυτόφωρο!

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε μια ακόμα επίδειξη διαπίστευσης "καλών υπηρεσιών" στους εθνικούς εργολάβους,έστειλε τους πραίτορες της να χτυπήσουν ειρηνικούς πολίτες που ζητούσαν το αυτονόητο:την απρόσκοπτη κίνηση τους στα όρια της πόλης τους και την απρόσκοπτη μετάβαση τους στις δουλειές τους και στις υπηρεσίες που και αυτές φρόντισε η "παρέα των θλιβερών" να πάρει από τα Μέγαρα και να τις μεταφέρει αλλού!

Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων χωρίς την απόδοση κατηγοριών εναντίον τους!Ζητούμε το άμεσο κλείσιμο των σταθμών διοδίων που κυριολεκτικά "περικυκλώνουν" την πόλη μας! Προειδοποιούμε τη συγκυβέρνηση και τους ευνοούμενους της ότι η επιβολή τετελεσμένων σε βάρος μιας πόλης με όργιο αστυνομικής βίας και καταστολής δεν θα περάσει!

Δηλώνουμε και δεσμευόμαστε ότι η κυβέρνηση της αριστεράς με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ θα επανεξετάσει όλες τις συμβάσεις παραχώρησης προς τους εργολάβους με στόχο την αναθεώρηση και κατάργηση τους!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ-ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!

Το γραφείο τύπου της Ο.Μ. Μεγάρων-Ν.Περάμου του ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)