to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:46 | 20.03.2018

Πολιτική

Προπαγάνδα από τα κανάλια

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στο Μαξίμου και η συνεχιζίμενη σπέκουλα για τριγμούς στην κυβέρνηση και «σύννεφα» στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το Μακεδονικό, η αποχώρηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης από την Προκαταρκτική για τη Novartis, εκτεταμένα ρεπορτάζ γαι τη συνέντευξη Τύπου του Άδ. Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ, η τουρκική εισβολή στο Αφρίν της Συρίας, η κράτηση Σαρκοζί, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 

 


«Άτακτη φυγή» της αντιπολίτευσης από την προκαταρκτική για τη Novartis

Αποχώρησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης από την Προκαταρκτική για Novartis - «Η ελληνική κοινωνία ας είναι ήσυχη ότι η Προκαταρκτική Επιτροπή, θα συνεχίσει το έργο της για την απόδοση δικαιοσύνης», τονίζει ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή, Ν. Παρασκευόπουλος χαρακτηρίζοντας «άτακτη φυγή» την προσχηματική αποχώρηση της αντιπολίτευσης - Αυτή την ώρα συνεχίζεται η συνεδρίαση της Επιτροπής με παρόντα τα μέλη της πλειοψηφίας, τα οποία αναμένεται να καλέσουν τους εννέα υπολειπόμενους μάρτυρες. (αναλυτικά)


 

Ο Άδωνις υπέβαλε παραίτηση, αλλά ο Κυριάκος… ούτε καν να το συζητήσει!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασισμένος να στηρίξει την... προσωπική του επιλογή - Άδωνι μέχρι τέλους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει την προσωπική ευθύνη για τη Novartis. (αναλυτικά)


 

«Ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Novartis»

Ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Novartis, από τη στιγμή που δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γεωργιάδη, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. (αναλυτικά)


 

Π. Πολάκης: «Μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας» η συνέντευξη Τύπου του Γεωργιάδη

«Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής». (αναλυτικά)


 

Ανάκαμψη το '17, ευοίωνες προοπτικές και άρση των αδικιών το '18: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας

«Με τη λήξη του προγράμματος τον προσεχή Αύγουστο και λόγω των περισσότερων βαθμών ελευθερίας, σχεδιάζεται η εντός του 2018 σταδιακή άρση των αδικιών, η ενίσχυση των κατώτερων στρωμάτων, αλλά πλέον και της μεσαίας τάξης, ενώ εξετάζεται η ένταξη της αύξησης του κατώτατου μισθού στο εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο στο βαθμό που το επιτρέπουν οι δημοσιονομικοί περιορισμοί», τονίζει το υπουργείο Οικονομίας. (αναλυτικά)


 

Fake news για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων διά στόματος Μ. Σχοινά

Ο Έλληνας εκπρόσωπος της Κομισιόν υποστήριξε ότι αποσιωπήθηκε στα χτεσινά εγκαίνια του έργου Ηλεκτρικής Διασύνδεσης των Κυκλάδων η συγχρηματοδότησή του από την ΕΕ. Κάτι που διαψεύδεται πανηγυρικά από την πραγματικότητα. (αναλυτικά)


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα κόμματα να πάρουν θέση για τις απειλές σε βουλευτές από παμμακεδονικές οργανώσεις

Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό. Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος και η καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας με τους λαούς των Βαλκανίων, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις απειλές σε βουλευτές για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. (αναλυτικά)


 

«Μην αφήνεις το ρεπορτάζ να σου χαλάσει έναν “όμορφο” τίτλο»

Τι τονίζει το υπουργείο απαντώντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με τον παραπλανητικό τίτλο: «Είσαι άστεγος; Δεν έχει επίδομα ανεργίας». (αναλυτικά)


 

ΥΠΕΣ: Νέα έκτακτη ενίσχυση, άνω των 20 εκατ. ευρω, σε 88 μικρούς ορεινούς και νησωτικούς δήμους

Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση 88 μικρών ορεινών και νησιωτικών Δήμων της χώρας, για το 2018, με συνολικό ποσό ύψους 20.597.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης από την Καλαμπάκα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στον Νομό Τρικάλων, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. (αναλυτικά)


 

Μειώθηκε η εγγεγραμμένη ανεργία κατά 0,50% τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018

Μειωμένη κατά 0,51% ήταν η εγγεγραμμένη ανεργία το Φεβρουάριο του 2018 σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018 σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ. (αναλυτικά)


 

Μία άριστη λιγότερη: Εκτός Ν.Δ. η Έλλη Παπαγγελή για την ανάρτηση για τον ΠΑΟΚ

Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος της ΝΔ, Έλλη Παπαγγελή. (αναλυτικά)


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Ν.Δ. να αποδοκιμάσει τη ρατσιστική ανάρτηση της Αθηνάς Σπανάκη

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη ρατσιστική ανάρτηση της πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας. (αναλυτικά)


 

Στ. Παππάς: Περίπου 20 εκατ. ευρώ η ζημιά του Δημοσίου από την απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ

Τη ζημιά που υπέστη το ελληνικό δημόσιο από την απαξίωση του στόλου των λεωφορείων του ΟΑΣΘ από την πρώην διοίκηση αποκάλυψε χτες ο Στέλιος Παππάς μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Δημόσιος χώρος, δημόσιες επενδύσεις και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης». (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)