to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:29 | 21.09.2013

Πολιτική

Προκαλεί η Χρυσή Αβγή στην Κόρινθο: Καλεί σήμερα σε εκδήλωση με θέμα "Η Χρυσή Αβγή δεν πτοείται"

Με προκλητικό τρόπο η Χρυσή Αβγή, λίγες μόνο μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της ναζιστικής συμμορίας, την όποια ο δράστης ομολόγησε, οργανώνει σήμερα στην Κόρινθο εκδήλωση με θέμα "Η Χρυσή Αβγή δεν πτοείται"!


Το ναζιστικό μόρφωμα φαίνεται διατεθειμένο να συνεχίσει τη δράση του. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου από πλευράς του ξεκαθαρίζει με ανακοίνωση ότι "αυτές οι τακτικές έχουν τελειώσει οριστικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ανεκτές από τους δημοκρατικούς πολίτες", ενώ τονίζει πως "δεν είναι διατεθειμένοι (οι πολίτες) να γίνου θύματα, αυτοί και τα παιδιά τους, των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αβγής".

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Τρεις μόλις μέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα η Χρυσή Αυγή προκαλεί με τρόπο βάναυσο το δημοκρατικό αίσθημα και τσαλαπατά, κατά την προσφιλή της συνήθεια, κάθε έννοια δικαίου. Με τσαμπουκά και περισσό θράσος οργανώνει σήμερα Σάββατο στην Κόρινθο εκδήλωση με θέμα «Η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται»!!! Και μόνο το θέμα δηλώνει ότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την πάνδημη κατακραυγή σε βάρος της και ουσιαστικά μας απειλεί ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο που ακολουθούσε μέχρι τώρα, δηλαδή στις ρατσιστικές και δολοφονικές της επιθέσεις. Τους ξεκαθαρίζουμε ότι αυτές οι τακτικές έχουν τελειώσει οριστικά και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνουν ανεκτές από τους δημοκρατικούς πολίτες, που δεν είναι διατεθειμένοι να γίνουν, οι ίδιοι και τα παιδιά τους, τα νέα θύματα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Μας προκαλεί πάντως αλγεινή εντύπωση και η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας που επιτρέπει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία προβάλλεται με τυμπανοκρουσίες στις ιστοσελίδες της οργάνωσης. Η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να προκαλέσει είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και η λογική του Πόντιου Πιλάτου, που υιοθετεί η αστυνομία, απέχει πολύ από το να θεωρεί υπεύθυνη, αν δε μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας τέτοιες εκδηλώσεις απαγορεύτηκαν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)