to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:00 | 15.05.2012

left.gr

Κοινωνία

Πρόγραμμα ανοιχτών συνελεύσεων ΣΥΡΙΖΑ

Οι ανοιχτές συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ εξαπλώνονται με ταχείς ρυθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, από την Αλεξανδρούπολη ως την Ιεράπετρα.


Σήμερα έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. στη Νίκαια, στην Πλατεία Σπάθα, ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ με εισηγητή τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κόσμος, που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ξαναγεμίσει τις πλατείες και τους δρόμους, για να στείλει μήνυμα ότι ο αγώνας ακόμη συνεχίζεται. Συζητάμε μαζί για τα σύγχρονα προβλήματα, της ανεργίας, της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, με την προοπτική της ανατροπής. Η ανταπόκριση του κόσμου μέχρι τώρα είναι πολύ θετική, και το εγχείρημα ενισχύεται από την αθρόα συμμετοχή της κοινωνίας.

Ραντεβού σε όλες τις πλατείες της χώρας!


Οι προγραμματισμένες συνελεύσεις 10-17 Μάη


Την Πέμπτη, 10 Μάη, πραγματοποιήθηκε συνέλευση στη Μυτιλήνη και στον Υμηττό με την Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Την Παρασκευή, 11 Μαΐου, έγιναν στην Κομοτηνή, με ομιλητή τον Μίλτο Οικονόμου, στην Καβάλα με τον Τάσο Κουράκη, στην Κατερίνη, στη Λάρισα με τον Δημήτρη Βίτσα, στη Χαλκίδα με τους Πάνο Κοσμά και Παναγιώτη Ρήγα, στα Χανιά με τον Νίκο Τσιγώνια, στο Βύρωνα με τον Γαβριήλ Σακελαρίδη, στα Πετράλωνα με τον Νάσο Ηλιόπουλο, στα Πατήσια με τον Νίκο Μανιό και στο Παλατάκι Χαϊδαρίου.

Το Σάββατο, 12 Μάη, έγιναν λαϊκές συνελεύσεις στην Καλαμάτα, όπου συμμετείχε ο Νάσος Ηλιόπουλος, στη Μεταμόρφωση με τον Γιάννη Μπασκώζο, στην Παιανία με τον Αλέκο Καλύβη και στην Αργυρούπολη.

Σήμερα, Κυριακή 13 Μάη, εκτός από τη Νίκαια, συνελεύσεις αναμένονται στην Ξάνθη με την Ειρήνη Κατσινοπούλου, στις Σέρρες και στο Κιλκίς με την Ευαγγελία Αμανατίδου και τον Τάσο Κουράκη, στον Πολύγυρο με τον Δημήτρη Βίτσα, στην Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα με τον Κώστα Μαρματάκη, στην Καρδίτσα, στο Γαλάτσι καθώς και στη Νέα Σμύρνη με τους Πάνο Λάμπρου και Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Αύριο, Δευτέρα, 14 Μάη, στην Έδεσσα και την Άμφισσα, στην Αλεξανδρούπολη με τον Ζώη Πεππέ, στα Γιάννενα με τον Κώστα Μαρματάκη, στην Άρτα με τον Νίκος Τσιγώνιας, στη Λαμία με τον Μιχάλη Υδραίο και στη Λιβαδειά με τον Παναγιώτη Ρήγα, στην Πάτρα με τους Δημήτρη Βίτσας και Πάνο Κοσμάς, στην Τρίπολη, στο Ρέθυμνο με τον Ανδρέα Ξανθό, στην Ιεράπετρα, στην Χίο με τον Παύλο Κλαυδιανό, στο Παγκράτι με τον Νίκο Βούτση, στο Νέο Ηράκλειο με την Σόφη Παπαδόγιαννη, στο Χαλάνδρι, στην Αγία Παρασκευή με τον Αριστείδη Μπαλτά και τον Γιώργο Τσίπρα, στου Ζωγράφου με τον Ανδρέα Καρίτζη, στην Ηλιούπολη με τον Χρ. Παπαδόπουλο, στην Καισαριανή με τον Κώστα Ήσυχο, στη Δραπετσώνα με τον Αντώνη Νταβανέλο, στο Κέντρο του Πειραιά, στο Μοσχάτο με τον Πάνο Κουρουμπλή, στην Έδεσσα και την Άμφισσα.

Την Τρίτη,15 Μαϊου, συνελεύσεις θα γίνουν στη Ρόδο με τον Τάσο Κορωνάκη, στα Τρίκαλα, και στον Άγιο Νικόλαο.

Την Τετάρτη, 16 Μάη, στη Σητεία, στην Κέρκυρα με τον Γιάννη Μπαλάφα, στον Πύργο, στη Σύρο, στο Μαρούσι με τη Σοφία Σακοράφα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στη Φιλαδέλφεια, στη Γλυφάδα και στον Ταύρο με τον Πάνο Σκουρλέτη.

Την Πέμπτη, 17 Μάη, έχουν προγραμματιστεί για τους Αμπελόκηπους, την Κυψέλη και τη Νέα Ιωνία με τους Πάνο Σκουρλέτη και Γιώργο Παπαϊωάννου.

Την Παρασκευή, 18 Μάη
, συνέλευση στον Κολωνό με ομιλητή τον Μιχάλη Υδραίο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)