to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:54 | 14.12.2014

Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε ο στολισμός του "άλλου" δέντρου... της Ανεργίας, της Ανέχειας, της Εξαθλίωσης...

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Η ανακοίνωση των συμμετεχόντων:

Πραγματοποιήθηκε ο στολισμός Του "άλλου" δέντρου... της Ανεργίας, της Ανέχειας, της Εξαθλίωσης... Όλα τα κινήματα μαζί που εδώ και πόσους μήνες είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον δρόμο (σχολικοί φύλακες,καθηγητές σε διαθεσιμότητα ,εργαζόμενοι ΕΡΤ,καθαρίστριες υπ. οικονομικων, SOS Xαλκιδική, απεργοί coca cola, σώστε το νερό,ΕΛΒΟ κα στολίσαμε Το άλλο δέντρο .....της Ανεργίας, της Ανέχειας, της Εξαθλίωσης.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο κέντρο αγώνα σχολικών φυλάκων, απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ, απολυμένων της Coca Cola, εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, SOS Χαλκιδική στόλισαν το «άλλο» Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τραγούδησαν τα «άλλα» κάλαντα.Μάλιστα υπήρχε και απολυμένος σχολικός φύλακας ντυμένος Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίραζε σφυρίχτρες στον κόσμου με ένα ταμπελάκι των σχολικών φυλάκων, ενώ φωτογραφήθηκε με αρκετά παιδάκια.

Ο Σχολικός Φύλακας Άη Βασίλης μαζί με τις βοηθούς του μοίρασε στους παρευρισκόμενους ,μικρούς και μεγάλους, απλόχερα το μήνυμα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ = την ΝΙΚΗ!!! 

Εκτός από πλήθος κόσμου που έδωσε το παρόν, εκεί όπου είχε στηθεί και ένας μπουφές με Χριστουγεννιάτικα εδέσματα (μελομακάρονα, κουραμπιέδες) και κρασί, το παρόν έδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η Ιωάννα Γαϊτάνη. Το παρόν έδωσε και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα, στο κέντρο αγώνα της Καραγιώργη Σερβίας.

Μηταφίδης: Να φύγει το χταπόδι πάνω από τα κεφάλια μας

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης σε δηλώσεις του έκανε μία ευχή..

«Να φύγει αυτή η κυβέρνηση και το νέο έτος να δούμε καλύτερες ημέρες. Να φύγει αυτό το χταπόδι πάνω από τα κεφάλια μας. Σήμερα στολίσαμε το άλλο δέντρο, με τις απολύσεις, την φτώχεια, την ανέχεια, τις αυτοκτονίες»…

Γαϊτάνη: Θα αλλάξουν όλα μετά τις 29 Δεκεμβρίου

 η Ιωάννα Γαϊτάνη από την πλευρά της υπογράμμισε: «Μετά τις 29 Δεκεμβρίου θα αλλάξουν όλα. Στολίσαμε το ‘άλλο’ δέντρο, είμαστε εδώ κάνοντας έναν δίκαιο αγώνα…».

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)