to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Πότε τα 'πανε ένας Θεός το ξέρει...

Η ταύτιση απόψεων Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ περνά σε άλλα επίπεδα!


Δεν είναι είδηση ότι το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά ταυτίζονται με την παράταξη του Κυρ. Μητσοτάκη και του Αδ. Γεωργιάδη. Τους ενώνει ο νεοφιλελευθερισμός και τα κοινά συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, σε κάθε ευκαιρία επιλέγει να επιδεικνύει ότι έχει προσδεθεί στο άρμα της δεξιάς, αδιαφορώντας ακόμα και όταν αυτή είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλο και περισσότερο θυμίζει πια ακροδεξιά. 

Σήμερα, όμως, η ταύτιση απόψεων πέρασε από την πολιτική τοποθέτηση και σε γλωσσικές επιλογές...

«Κυβέρνηση κουρελού» είπε ο Μητσοτάκης, «κυβέρνηση κουρελού» και η Φώφη Γεννηματά!

Στη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο χαρακτηρισμός «κυβέρνηση κουρελού» χρησιμοποιήθηκε τόσο από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και από την κ. Γεννηματά.

Πληροφορίες που λένε ότι, ελλείψει πόρων, λόγω αποπληρωμής των θαλασσοδανείων, έχουν τους ίδιους επικοινονιολόγους και τον ίδιο λογογράφο, ελέγχονται ως αναληθείς.

Προκαλεί, βέβαια, απορίες μια τέτοια έλλειψη πρωτοτυπίας και διαφοροποίησης... που θυμίζει την αξέχαστη ατάκα του Νίκου Σταρίδη στα «Κίτρινα γάντια»: «Τώρα εσείς πότε τα 'πατε, ένας Θεός το ξέρει»...

ΥΓ.: Αν σώνει και καλά ήθελαν να παρομοιάσουν την κυβέρνηση με κάποιο στρωσίδι, ας επικοινωνούσαν με την κ. Μοιραράκη. Όλο και κάποια λύση θα τους πρότεινε να διαφοροποιηθούν και να κρατήσουν τα προσχήματα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)