to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

ΠΟΤΑΜΙ mou

Οι δημοσκόποι τώρα δίνουν ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ στην είσοδο του κόμματος του Σταύρου στην Ευρωβουλή.


ΤΡΕΜΗ το πολιτικό σύστημα μετά το ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ του Στ. Θεοδωράκη να αποχωρήσει από τη δημοσιογραφία. ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ της μάχης των Ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Σταύρος εγκατέλειψε ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (λέγε με ΠΑΣΟΚ, 58 κλπ), φώναξε τους συνεργάτες του στο protagon για να τους πει ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ και ως άλλος ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (γνήσιο τέκνο της ταπεινής Αγίας Βαρβάρας), κατέρχεται στον πολιτικό στίβο με βασικό μότο ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

Βέβαια, η Λένα Διβάνη είχε κάποιες αντιρρήσεις για την απόφαση του Σταύρου. Αλλά ο Σταύρος ήταν κάθετος. «ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ», φέρεται να της είπε και ξαφνικά εκείνη ένιωσε ως ΛΕΝΗ Διβάνη. Πλέον, αντιμετωπίζονται ως ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ με τη ΛΕΝΗ.

Και μπορεί η ΛΕΝΗ Διβάνη να είχε τις αντιρρήσεις της, το εγχείρημα όμως του Σταύρου το υποστηρίζουν η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, οι ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ, ο ΑΡΗΣ ΜΠΟΝΣΑΛΕΝΤΗΣ, οι ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ, οι 7 ΘΑΝΑΣΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ, οι 4 του Παπακαλιάτη, σύσσωμο το ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ και φυσικά ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και ειδικότερα η Μιμή Ντενίση, η οποία θα αναλάβει και χρέη μεταφράστριας στο νέο κόμμα, αφού ο Σταύρος έκανε κοπάνες από του Στρατηγάκη την αυλή και πήγαινε στην αυλή του Γιωργάκη και του Σημίτη.

Πέραν όμως αυτών, ο Σταύρος είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τη ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ, μια γενιά που κρύβει μέσα της το ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΟ και το μέλλον της το βλέπει ως ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Σταύρος δε θα κατσικωθεί στην ηγεσία του κόμματος σαν να βρίσκεται ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ και όπως κάνουν οι άλλοι δυο κετροαριστεροί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, λέγε με Βενιζέλο και Κουβέλη. Ο Πέτρος Τατσόπουλος τώρα, ένιωσα ξαφνικά για τον Σταύρο έναν έρωτα, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «Σταύρο, θέλω να είμαστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ», τώρα που και εγώ βγήκα από το ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σταύρος όμως επειδή είναι καλό και ευγενικό παιδί, προσδοκά υψηλά ποσοστά στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ, στις ΓΟΡΓΟΝΕΣ και στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Σκοπεύει μάλιστα να στείλει στην κάθε μια ξεχωριστά mail με το μότο ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ και ψήφισε τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ των ονείρων σου ή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ όπως εγώ  και με την υπόδειξη ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ, πουλάει.

Οι δημοσκόποι τώρα δίνουν ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ στην είσοδο του κόμματος του Σταύρου στην Ευρωβουλή, ενώ δε λείπουν και οι απειλές σε βάρος του από αρχηγούς συστημικών κομμάτων. «Πρόσεχε Σταύρο, ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ», του είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ,  ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και πράκτορα του ΕΟΠΥΥ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)