to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:51 | 02.03.2018

Πολιτική

ΠΟΣΠΕΡΤ: Ο κ. Κεφαλογιάννης με ψέματα για την ΕΡΤ επιδιώκει τη συζήτηση γύρω από το όνομά του

Σκληρή απάντηση στον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη δίνει η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή δηλώσεις του για τη Δημόσια Τηλεόραση.


Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ:

Για άλλη μια φορά ο «ευγενής» κ. Κεφαλογιάννης με τα τερατώδη ψέματά του και τις αναλήθειες για την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, προσπαθεί να προκαλέσει συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ευρωβουλευτής της Ν.Δ. θεωρεί ότι όσο πιο μεγάλα ψέματα λέει, τόσο πιο πολύ θα πείσει, αλλά πλανάται πλάνην οικτρά γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια κοινότητα έχει καταδικάσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ και τις επιλογές της Ν.Δ.

Ο εν λόγω ευρωβουλευτής είναι ζωντανό παράδειγμα του συνδρόμου Μινχάουζεν* για ο,τι αφορά την ΕΡΤ.

Είναι γνωστή η εμπάθεια, το μένος και τα κίνητρα του κ. Κεφαλογιάννη γιατί κάποτε οι εργαζόμενοι δεν τον είχαν εξυπηρετήσει σε προσωπικές επιχειρησιακές δραστηριότητές του.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Ν.Δ. μαζί με τα δευτεροκλασάτα στελέχη της αποδίδονται σε ένα ανελέητο καθημερινό, μαζικό, εργασιακό εκφοβισμό με ρεβανσιστικές τάσεις και «προληπτικά» κηρύγματα.

 Έχει απύθμενο θράσος και με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτός και οι όμοιοί του επιμένουν για το ορθό της απόφασής τους για το κλείσιμο της ΕΡΤ κι ότι γι’ αυτό φταίνε οι εργαζόμενοι, όταν γνωρίζουν ότι παζάρεψαν οι ίδιοι «τα κεφάλια» μας με την τρόικα και τους συνοδοιπόρους τους.

Μια απόφαση που την πασπάλισαν με τα σκάνδαλα που οι ίδιοι είχαν προκαλέσει επί εποχής Παναγόπουλου (διώκεται κακουργηματικά) και πρωτοκλασάτα τότε και τώρα μέλη της Ν.Δ. που είχαν διορισθεί στο διοικητικό συμβούλιο της και προσπάθησαν να τα φορτώσουν όλα στους εργαζόμενους.

Δεν θα σταματήσουμε να απαντάμε στις προκλήσεις του κάθε Κεφαλογιάννη και προειδοποιούμε όλους ότι οι εργαζόμενοι δεν θα δεχθούν να επανέλθουν λογικές και πρακτικές του μαύρου παρελθόντος τους που η ΕΡΤ ήταν λάφυρο και ορντινάντσα τους στις πολιτικές επιδιώξεις τους, τις μύχιες σκέψεις τους και τις παράνομες κακουργηματικές πράξεις τους.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε την ελευθεροφωνία, τον πολιτισμό, τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την ΕΡΤ της καρδιάς μας και δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς με τους θεσμούς, με τους φορείς κοινής ωφέλειας, με τη δημοκρατία, την ισονομία, την αξιοπρέπειά μας και τον επαγγελματισμό μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)