to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:59 | 29.06.2018

Κοινωνία

ΠΟΣΠΕΡΤ: Κουρέλι η δεοντολογία από τη Ν.Δ.

«Η λάσπη προς την ΕΡΤ από τη Ν.Δ. και τους δορυφόρους της θα συνεχιστεί όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών. Όμως, εμείς οι εργαζόμενοι, θα παραμείνουμε σταθεροί και ακέραιοι στο καθήκον μας και σε αυτό που προστάζει η δεοντολογία» τονίζει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ


Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η για άλλη μια φορά αήθης, αντιδεοντολογική, αντιδημοσιογραφική επίθεση στην ΕΡΤ εκ μέρους της Ν.Δ. και του επικοινωνιακού επιτελείου της, με τους γνωστούς επαγγελματίες ψεύτες που το απαρτίζουν.

Η Ν.Δ. λασπολογεί για άλλη μια φορά εναντίον της ΕΡΤ, θεωρώντας ότι έτσι προάγει την εικόνα της επειδή νομίζει ότι βρισκόμαστε σε μακρά προεκλογική περίοδο.

Κάνοντας bullying στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, θέλει να περάσει τη γραμμή της, όπως τις εποχές της αλήστου μνήμης ΝΕΡΙΤ.

Έχουμε να τους πούμε ότι υπάρχει και θα υπάρχει η ελεύθερη ΕΡΤ, για να μπορούν αυτοί που της έριξαν «μαύρο» να την κριτικάρουν και να απαξιώνουν τους «αριστερούς» εργαζόμενούς της.

Η Ν.Δ. και οι παρατρεχάμενοί της θέλουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, προσβάλλοντας ακόμα και τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων δημοσιογράφων.

Η λάσπη προς την ΕΡΤ από τη Ν.Δ. και τους δορυφόρους της θα συνεχιστεί όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών. Όμως, εμείς οι εργαζόμενοι, θα παραμείνουμε σταθεροί και ακέραιοι στο καθήκον μας και σε αυτό που προστάζει η δεοντολογία.

Μια δεοντολογία που η Ν.Δ. κάνει κουρέλι για τη δική της ιδιοτέλεια.

Καλούμε τη Ν.Δ. και τις καλοπληρωμένες γραφίδες της να μας πουν έστω και μια αλήθεια από το παρελθόν ή το παρόν τους. Τότε και μόνο θα μπορούσαν ίσως να πείσουν για κάποιες «καταγγελίες» τους.

Να σταματήσουν την παραγωγή λάσπης και να πάψουν να είναι εργαλεία της υποκρισίας και της αναξιοπιστίας που διαβρώνουν και δηλητηριάζουν κάθε αξία της ζωής, που συνεχίζουν να υπηρετούν τους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας μας και τη νεοφιλελεύθερη, «εκσυγχρονιστική» πορεία προς την καταστροφή, αδιαφορώντας για τα θύματά τους - για άλλη μια φορά.

Απέναντι στο «μαύρο μέτωπο», η ΕΡΤ, δημόσια, πλουραλιστική, αξιόπιστη - θα νικήσει!

ΥΓ. Δεν μας προκαλεί επίσης έκπληξη η αφωνία των εκπροσώπων δημοσιογράφων της ΕΡΤ αλλά και της ΕΣΗΕΑ, απέναντι στην κατασυκοφάντηση του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας. Άλλωστε, πολλές φορές, οι εμπαθείς ανακοινώσεις τους, εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς, γίνονται προς άγραν ψήφων και ψυχολογικής τους ανάγκης.

Τους έχουμε καταγγείλει κατά καιρούς ότι δεν θέλουν να συγκρούονται για το συμφέρον της ΕΡΤ, ιδιαίτερα με τη Ν.Δ. !!! Κι αυτοί μας επιβεβαιώνουν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)