to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:45 | 14.06.2014

πηγή: ertopen.com

Κοινωνία

ΠΟΣΠΕΡΤ για το μαχαίρωμα του Γ. Κασσιμάτη: «Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια σε προκλήσεις»

«Η ΕΡΤ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και μετά από αυτούς τους κατάπτυστους»


Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τα γεγονότα της Παρασκευής και το μαχαίρωμα του Γ. Κασσιμάτη:

"Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια σε προκλήσεις.

Η διοίκηση του μορφώματος και οι βαστάζοι τους σήμερα με περίσσιο θράσος και χωρίς ίχνος ντροπής για άλλη μια φορά έδειξαν το απάνθρωπο πρόσωπό τους στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ που με σεβασμό και εντιμότητα τιμούν τους νεκρούς του αγώνα τους.

Σε αντίθεση με κάποιους  υποταγμένους του μορφώματος που ξέχασαν πολύ γρήγορα,  λειτουργούν σαν σαλιγκαράκια ή σαν γενίτσαροι και που κάποιοι από αυτούς είναι και ηθικοί αυτουργοί. 

Στις 12.00 το μεσημέρι προσπάθησαν να κατεβάσουν τη μαύρη σημαία που είχε αναρτηθεί τη μέρα της μεγαλειώδους αγωνιστικής και δυναμικής συγκέντρωσης στις 11 Ιουνίου, δίνοντας την εντολή σε έναν φρουρό ασφαλείας. Η σημαία βρίσκεται σε κολώνα πάνω … από το κερί και το βασιλικό που συντηρούμε στη μνήμη των νεκρών μας. 

Όπως αναφέραμε το επιχείρησαν προκλητικά και μεσημέρι για να τους βλέπουμε, όπως το κάνουν πάντα. 

Τους ρωτήσαμε γιατί το κάνουν από τα γραφεία που στεγάζεται το ERTOPEN και μας αγνόησαν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος και ο γ. γ  από την ΠΟΣΠΕΡΤ πήγαν στο πεζοδρόμιο – στο χώρο της σημαίας και ρώτησαν τον φρουρό ασφαλείας γιατί το κάνει, αυτός τους αγνόησε επιδεικτικά για άλλη μια φορά  κατέβηκε από τη σκάλα και κινήθηκε απειλητικά με μαχαίρι εναντίον τους. 

Τελικά ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ, μέλος της UNI MEI από τύχη απέφυγε τα χειρότερα αφού τραυματίστηκε μόνο στο χέρι και αυτό μετά την παρέμβαση περαστικών οι οποίοι σταμάτησαν όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό , και 2-3 ατόμων του eretopen που είχαν έρθει ήδη .

 Ο φρουρός ασφαλείας φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς βάρδιας που μέχρι εκείνη την ώρα τον προστάτευαν για να κάνει την …δουλειά ! ώστε να υποβαθμιστεί το γεγονός και για να μην μπορούμε να βρούμε τα στοιχεία του για τις περαιτέρω ενέργειες. 

Μετά από έντονη πίεση και κλήση του επιθεωρητή της αστυνομίας έξω από το Ραδιομέγαρο δόθηκαν τελικά τα στοιχεία και προχωρήσαμε σε σχετικές μηνύσεις στον φυσικό αυτουργό φρουρό ασφαλείας αλλά και τον ηθικό αυτουργό της επίθεσης  Φαραντόπουλο Η., υπεύθυνο ασφάλειας του μορφώματος και κατά παντός υπευθύνου, ίσως και της διοίκησης όπως ο ίδιος επικαλέστηκε.

Μετά τις μηνύσεις ο εισαγγελέας κύριος Σπυρόπουλος έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι όλοι!!!!. Θα ακολουθήσει προκαταρκτική εξέταση και θα οριστεί τακτική δικάσιμος. 

Τούτη την ώρα 19.00 που συντάσσεται το δελτίο τύπου τεχνικοί της σήμανσης παρουσιάστηκαν μετά την κλήση άραγε ποιου; Να γνωματεύσουν αν αυτή η σημαία εμπόδιζε την σήμανση ενός παροπλισμένου φανοστάτη. Η απάντηση των τεχνικών και την αστυνομία που ήταν παρόντες ήταν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και αναχώρησαν.      

Η ΕΡΤ  υπήρχε,  υπάρχει  και  θα  υπάρχει  και  μετά  από  αυτούς τους κατάπτυστους .

Ζει, στον αγώνα των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ,  στις καρδιές της χειμαζόμενης κοινωνίας και των αλληλέγγυων που είναι η ανάσα μας, στις παρακαταθήκες που άφησαν οι τιμημένοι νεκροί μας μέχρι τη στιγμή της δικαίωσης και της λειτουργίας της ΕΡΤ -θεματοφύλακα του πλουραλισμού και του πολιτισμού-  που πλησιάζει με την ανατροπή αυτής της καταστροφικής και φαύλης πολιτικής.                                                                                                                           

Δεν υποχωρούμε δεν λοξοδρομούμε συνεχίζουμε αταλάντευτα μέχρι τη δικαίωση μας που είναι ορατή.

Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, έτσι θα νικήσουμε.

                Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)