to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:13 | 18.07.2022

πηγή: Documento

Πολιτική

Πορτοσάλτε εναντίον Καραμέρου για Λιγνάδη - Επιμένει στα fake news

Σε αρένα μετατράπηκε το στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Καραμέρο για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για βιασμό, Δημήτρη Λιγνάδη.


Ο Γιώργος Καραμέρος φρέσκαρε την μνήμη του Άρη Πορτοσάλτε υπενθυμίζοντας πως ο νόμος με τον οποίο αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης ψηφίστηκε το 2010 και όχι επί ΣΥΡΙΖΑ όπως επέμενε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που επιδόθηκε και πάλι σε ένα κρεσέντο ψεμάτων στην προσπάθειά του να απαντήσει στις οργισμένες αντιδράσεις καλλιτεχνών και πολιτών.

Αρχικά, κληθείς ο δημοσιογράφος να σχολιάσει τις αντιδράσεις των θεατών στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν αναρτήθηκε πανό με το σύνθημα «Βιαστής είναι» ξέσπασε λέγοντας πως «αν όλη αυτή η αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη νομίζει ότι μπορεί έτσι να ακουμπήσει τους κεντρώους ψηφοφόρους, τι να πω»

«Αυτοί εδώ που ανήρτησαν τα πανό είναι ΣΥΡΙΖΑ;» τον ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου για να της απαντήσει: «Δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μια υποκινούμενη κατάσταση από τον Νάσο Ηλιόπουλο και λοιπούς, μια επιθετικότητα εναντίον της κ. Μενδώνη και μια αντίληψη για τη δικαιοσύνη η οποία θυμίζει ότι δεν στρίψαμε καλά τους αρμούς της εξουσίας και όταν θα έρθουμε θα είναι αλλιώς τα πράγματα». Και συνέχισε τα ψέματα, λέγοντας ότι αυτή η απόφαση για την αποφυλάκιση Λιγνάδη δεν αρέσει αλλά η απόφαση βγήκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, ο συνάδελφός του Γιώργος Καραμέρος τόνισε ότι «είναι ντροπή να λέμε ψέματα πρωί της Δευτέρας, καθώς αυτός ο νόμος υπήρχε από το 2010, όταν δεν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση για το θέμα Λιγνάδη και ο Πορτοσάλτε σαφώς νευριασμένος σχολίασε: «Οι προσωπικές αναφορές είναι προϊόν μιας άκρατης ηλιθιότητας και λαϊκισμού». Αμέσως απάντησε ο Καραμέρος και ανέφερε: «Δηλαδή λες ηλίθιους του συνομιλητές σου; Ποιος ασχολήθηκε μαζί σου».

Στη συνέχεια, η ένταση συνεχίστηκε με τον Άρη Πορτοσάλτε να επιμένει στα ψέματα περί νόμους ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας στον Γιώργο Καραμέρο ότι «θα έπρεπε να ντρέπεται».

Ο Καραμέρος κυριολεκτικά απασφάλισε και του απάντησε ότι «εδώ δεν ντρέπομαι που μιλάω μαζί σου», ενώ στη συνέχεια είπε με νόημα ότι «εγώ δεν έχω φίλους παιδεραστές στο περιβάλλον μου»

Το επεισόδιο όμως συνεχίστηκε όταν η παρουσιάστρια κ. Αναστασοπούλου θεώρησε ότι κάνει χάρη που φιλοξενεί όλες τις απόψεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)