to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:36 | 04.04.2023

Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: Πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία το 12χρονο κορίτσι

Γιατί έχουν αφήσει το 12χρονο παιδί απροστάτευτο αναρωτιέται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Πρόκειται άραγε για απάνθρωπη αδιαφορία ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί;» προσθέτει


Έξι μήνες μετά υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού που κύκλωμα του Κολωνού εξέδιδε σε παιδοβιστές, «μας κόβεται η ανάσα όταν μαθαίνουμε πως το παιδί, όλο αυτό το διάστημα, είναι πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία», τονίζει σε on camera δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.  Ενώ όπως σημειώνει δέχεται απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, από τα μέλη του κυκλώματος και τον κατηγορούμενο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας.

Με αποκορύφωμα την επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ο τραυματισμός του μικρού κοριτσιού. «Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τον τρόμο που ζει το κοριτσάκι» σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου.

«Όλοι εκτός από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη» όπως υπογραμμίζει, οι οποίοι «το έχουν εγκαταλείψει, χωρίς φύλαξη, χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμιά βοήθεια, να ξεπεράσει όσα βαριά τραυματικά έχει ζήσει».

Και αναρωτιέται κανείς, προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «Γιατί; Πρόκειται άραγε για απάνθρωπη αδιαφορία ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί;»

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, που το κύκλωμα του Κολωνού εξέδιδε σε παιδοβιαστές, μας έχει σοκάρει όλους.

Έξι μήνες μετά όμως, μας κόβεται η ανάσα όταν μαθαίνουμε πως το παιδί, όλο αυτό το διάστημα, είναι πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία, ενώ δέχεται απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, από τα μέλη του κυκλώματος και τον κατηγορούμενο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αποκορύφωμα η επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ο τραυματισμός της μικρής.

Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τον τρόμο που ζει το κοριτσάκι.

Όλοι εκτός από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Που το έχουν εγκαταλείψει, χωρίς φύλαξη, χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμιά βοήθεια, να ξεπεράσει όσα βαριά τραυματικά έχει ζήσει. Και αναρωτιέται κανείς.

Γιατί; Πρόκειται άραγε για απάνθρωπη αδιαφορία ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί;”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)