to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:25 | 14.09.2018

Πολιτική

Ποντάρουν τα ρέστα τους στην περικοπή των συντάξεων

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε οι συζητήσεις κυβέρνησης - θεσμών για το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων, η κατολίσθηση στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο.... Με τα θαλασσοδάνεια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τα κανάλια ΔΕΝ ασχολήθηκαν και απόψε...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Βαθιά επιθυμία της Ν.Δ. να περικοπούν οι συντάξεις»

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε σε εκδήλωση γερμανικού φορέα πως η ανατροπή των διαρθρωτικών αλλαγών, το να μην κοπούν δηλαδή οι συντάξεις, θα υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας... «Η ΝΔ αποκαλύπτει τη βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)


 

ΥΠΟΙΚ: Επιβεβαιώθηκε η σύγκλιση κυβέρνησης - θεσμών για το κόστος των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Επιβεβαιώθηκε η σύγκλιση κυβέρνησης - θεσμών για το κόστος των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών. (αναλυτικά)


 

Ζητάνε τώρα και τα ρέστα για τα θαλασσοδάνεια

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αντί να δώσουν καθαρές εξηγήσεις για το πώς θα πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια, μιλούν για συκοφαντία και πολιτικές διώξεις! (αναλυτικά)


 

ΣΥΡΙΖΑ: Διαρκής ο αγώνας ενάντια στη φασιστική απειλή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παυλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή. (αναλυτικά)


 

«Ψευδές και ανυπόστατο το δημοσίευμα του "Έθνους", κανένα λάθος στο μηχανογραφικό των Πανελλαδικών»

«Ποτέ και για καμία Σχολή ή Τμήμα δεν έχει υπάρξει στα μηχανογραφικά δελτία των πανελλαδικών ρξετάσεων "αστερίσκος" ή άλλου είδους επισήμανση σχετική με τη διάρκεια σπουδών και το επίπεδο των επαγγελματικών δικαιωμάτων» απαντά το υπουργείο Παιδείας σε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος. (αναλυτικά)


 

Η ΕΡΤ απαντά στην… αποκάλυψη Κυρανάκη

«Αποκαλυπτικά» στοιχεία για το κόστος σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ έδωσε σε εκπομπή ιδιωτικού καναλιού ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τα οποία άντλησε με κόπο έπειτα από εξαντλητική έρευνα στη… Διαύγεια. (αναλυτικά)


 

Οι πυρόπληκτοι δεν χρειάζεται να κάνουν αυτοπροσώπως αιτήσεις απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ

Υλοποιείται το αίτημα των πληγέντων να προβλεφθεί διαδικασία μη αυτοπρόσωπης παρουσίας, για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ των δικαιούχων, για τα ακίνητα που φέρουν δελτίο επανελέγχου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. (αναλυτικά)


 

Πρωτογενές πλεόνασμα 3.139 εκατ. ευρώ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,139 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος 2018. (αναλυτικά)


 

Αύξηση τζίρου το β' τρίμηνο στη συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων του τομέα των υπηρεσιών

Αυξητικά κινήθηκε ο τζίρος το β' τρίμηνο εφέτος στη συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών στη χώρα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. (αναλυτικά)


 

Εντός των επόμενων ημερών προκηρύσσεται το έργο για το e-ΓΕΜΗ

Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά. (αναλυτικά)


 

«ΦιλόΔημος II»: 6,8 εκατ. ευρώ σε δήμους για σχολεία και προμήθεια μηχανημάτων

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 6.865.773,12 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου. (αναλυτικά)


 

Έμφαση σε έργα υποδομής από την Περιφέρεια Αττικής: Λύση σε χρόνιο αίτημα των κατοίκων των Αχαρνών

Την έμφαση που δίνει η Περιφέρεια Αττικής σε έργα υποδομής, επιβεβαιώνει η κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας, στον Δήμο Αχαρνών. Το συγκεκριμένο έργο δίνει λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. (αναλυτικά)


 

Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ιδιοκτήτες που διακόπτουν την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους

Απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, όσοι ιδιοκτήτες διακόπτουν την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους, σύμφωνα με το άρθρο 222 του Ν. 4555/19-07-2018 (ΦΕΚ 133 Α'). (αναλυτικά)


 

Σύλληψη 21 ατόμων τον Αύγουστο στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου αστυνόμευσης του Πεδίου του Άρεως

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Αύγουστο, ελέγχθηκαν 1.689 άτομα, προσήχθησαν 1.513 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 21. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)