to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:26 | 09.09.2019

Πολιτική

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συζητήθηκε η σημασία των ΑΠΕ, στο πλαίσιο μιας οικονομικής ανάπτυξης, η οποία θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον ενώ τονίστηκε η μεγάλη σημασία που αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα και τέθηκε ως προτεραιότητα η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ του Κ.Κ.Κ. και του ΣΥΡΙΖΑ, και η ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των δύο κομμάτων


Πολυμελής αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας  με επικεφαλής  τον κ. Liang Jianyong, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής της Διοίκησης της Επιτροπής του Κ.Κ. Κίνας στην Επαρχία   Fujianeκαι Υπουργό Ενημέρωσης της Επιτροπής του Κ.Κ Κίνας. στην Επαρχία Fujiane επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ Π. Σκουρλέτη. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δύο αντιπροσωπείες αναφέρθηκαν στις σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης  μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας και στις δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισής τους, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων,  του τουρισμού, του εμπορίου, καθώς και του πολιτισμού. Συζητήθηκε η  σημασία  των ΑΠΕ,  στο πλαίσιο μιας οικονομικής ανάπτυξης, η οποία θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον.  Τονίστηκε η μεγάλη σημασία που αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα, ενώ τέθηκε  ως προτεραιότητα η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ του Κ.Κ.Κ. και του ΣΥΡΙΖΑ, και η ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των δύο κομμάτων.

Στην αντιπροσωπεία του Κ.Κ. Κίνας, εκτός από τον   κ. Liang Jianyong συμμετείχαν  ο κ. Wang Xueyong, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΚ, ο κ. Lin Mingxing, και η κ. Zhu Qiong, Διευθυντές του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΚ, ο κ. Shao Dongke, Αναπληρωτής Διευθυντής του Γενικού Γραφείου της Επιτροπής του Κ.Κ. Κίνας στην Επαρχία Fujiane, καθώς και η κ. Chen Chen, Τρίτη Γραμματέας του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Κ.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον Γραμματέα της Κ.Ε., Πάνο Σκουρλέτη, τον Τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλο, την Ράνια Σβίγκου και  την Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, μέλη της Π.Γ και υπεύθυνες για τον Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ,  τον Πάνο Τριγάζη, μέλος της Κ.Ε. και  συντονιστή του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Θεμάτων Ειρήνης, τον Νεκτάριο Μπουγδάνη, συντονιστή του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Θεμάτων Ειρήνης, και τη Δανάη Μπαδογιάννη, από τις διεθνείς σχέσεις του γραφείου του Προέδρου του κόμματος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)