to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:15 | 16.11.2018

Πολιτική

Πολλά «αλλά» για τους τραμπουκισμούς

Η παρεμπόδιση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο έγινε πρώτη είδηση, με πολλά «αλλά» και συμψηφισμούς. Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, οι εξελίξεις στη Βρετανία, η επιδείνωση (απλώς χειμώνιάζει...) του καιρού, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


Βαδίζουμε στον δρόμο του Πολυτεχνείου ενάντια σε κάθε είδους φασισμό και ρατσισμό, το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Το διαχρονικό μήνυμα των συνθημάτων του Πολυτεχνείου», τόνισαν Π. Σκουρλέτης και Κ. Γαβρόγλου - Προσπάθεια παρεμπόδισης πολυπληθούς αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο, νωρίτερα το πρωί - ΣΥΡΙΖΑ: Η εξέγερση του Νοέμβρη δεν έχει ιδιοκτήτες. (αναλυτικά)


 

«Ευθύνη της Πολιτείας το καθεστώς μισθοδοσίας των κληρικών»

«H Ελληνική Κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην εκπόνηση Σχεδίου Νόμου, στο πλαίσιο του Κοινού Ανακοινωθέντος της 6ης Νοεμβρίου, που αποτελεί ένα ιστορικό βήμα για τον εξορθολογισμό των σχέσεων Εκκλησίας και Κράτους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου (αναλυτικά)


 

Η νίκη για τις συντάξεις και η αποδόμηση της καταστροφολογίας

Έκλεισε οριστικά το θέμα: Καμία περικοπή - Πράσινο φως και για την εφαρμογή των θετικών μέτρων (αναλυτικά)


 

Να συνεχιστεί ταχύτατα η έρευνα για τη Novartis, εισηγείται η αρμόδια εισαγγελέας

Να συνεχιστεί κανονικά ο έλεγχος των Εισαγγελέων Διαφθοράς για την εμπλοκή του συζύγου της εισαγγελέως Εφετών Ελένης Ράικου κ. Λάζαρου Καρνέση στην υπόθεση της Novartis, εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας Ράνια Σταθέα (αναλυτικά)


 

Παρέμβαση του υπ. Παιδείας για τους σχολάρχες που κατάργησαν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Ενημέρωση ζητάει το υπουργείο Παιδείας για το εάν εφαρμόστηκε η εγκύκλιος για τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου από το σύνολο των ιδιωτικών σχολείων, έπειτα από τις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ, αλλά και τα... εύσημα της Χρυσής Αυγής προς τους Σχολάρχες που δεν τίμησαν την επέτειο. (αναλυτικά)


 

Συνάντηση Τσίπρα - Ολάντ: «Ήσασταν ένας πραγματικός φίλος της Ελλάδας στα δύσκολα»

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν στην ανάγκη παρεμβάσεων για την ανάσχεση εκείνων που απειλούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα (αναλυτικά)


 

«Καμία καθυστέρηση στις πληρωμές των πυρόπληκτων - Δεν επιβεβαιώθηκαν οι λασπολόγοι»

Καμία καθυστέρηση δεν υπάρχει στις πληρωμές των πυρόπληκτων στην Αττική, διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Αυτό που έχει γίνει πρόσθεσε, είναι να μην επιβεβαιωθούν οι λασπολόγοι που έγραφαν και διέσπειραν ότι στον κοινό λογαριασμό δωρεών που έχει δημιουργηθεί για τους πυρόπληκτους έχουν συγκεντρωθεί 85 εκατομμύρια ευρώ από ιδιώτες (αναλυτικά)


 

Υπ. Εργασίας: Συνολικά 168.282 νέες θέσεις εργασίας για το δεκάμηνο του 2018

Το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα για το δεκάμηνο του 2018 αποτελεί την καλύτερη επίδοση από το 2001 έως σήμερα, καθώς διαμορφώνεται στις 168.282 νέες θέσεις εργασίας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ». (αναλυτικά)


 

Η ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας, δεν συμψηφίζεται με καμία άλλη άδεια

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου έκανε αποδεκτή τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (αναλυτικά)


 

Υπεγράφησαν οι πρώτες 3 αποφάσεις για διαγραφή οφειλών λόγω εύλογης αμφιβολίας

Ο Τ. Πετρόπουλος υπέγραψε τις πρώτες τρεις αποφάσεις, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του ν.4554/2018 (130 Α’), με τις οποίες ενεργοποιείται η διαδικασία διαγραφής οφειλών και η απαλλαγή ασφαλισμένων από επιβληθέντα πρόσθετα τέλη, τόκους κ.λπ. λόγω εύλογης αμφιβολίας για την υπαγωγή τους στην παράλληλη ασφάλιση δύο ή περισσότερων πρώην φορέων (αναλυτικά)


 

Β. Ντομπρόβσκις: H Ελλάδα υπεραποδίδει στους δημοσιονομικούς στόχους

«Από ό,τι βλέπουμε ήδη από τις φθινοπωρινές προβλέψεις (σ.σ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής), η Ελλάδα υπεραποδίδει στους δημοσιονομικούς στόχους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι οι εξελίξεις αυτές δείχνουν θετικές στο δημοσιονομικό σκέλος αλλά και ως προς την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, η οποία συνεχίζεται» (αναλυτικά)


 

Σ. Φάμελλος: Το 99.4% των νοικοκυριών θα έχουν μείωση στον λογαριασμό της ΕΥΑΘ το 2019 και το 2020

"Τα νέα τιμολόγια της ΕΥΑΘ δημιουργούν άμεση ωφέλεια των νοικοκυριών, σε ποσοστό 99.4%,, ως αποτέλεσμα της πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης να λειτουργεί προς όφελος των πολλών, αλλά και των επιλογών της διοίκησης της ΕΥΑΘ, όπως η μείωση του κόστους, τις οποίες επικροτώ", σημείωσε ο Αν. ΥΠΕΝ μιλώντας νωρίτερα στον ρ/σ Real FM Θεσσαλονίκης. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)