to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:25 | 29.08.2012

Κοινωνία

Πολίτης επιτέθηκε σε...φαρμακοποιό

Το δικό μας σχόλιο: σε επιταχυνόμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού οδηγεί το "όλοι εναντίον όλων" που προωθούν κυβέρνηση και ΜΜΕ, πιστά στην τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Ντροπή σε όσους τσιμπάνε...


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο φαρμακοποιός εξήγησε στον... πολίτη ότι ισχύει αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων...

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά σε μία περίοδο που η οργή του κόσμου ξεχειλίζει και τα οικονομικά προβλήματα ωθούν τις καταστάσεις στα.. άκρα...


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Τυμπακίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου:

"Οι φαρμακοποιοί του Νομού Ηρακλείου με έκπληξη και φόβο πληροφορηθήκαμε την επίθεση πολίτη σε συνάδελφο φαρμακοποιό, όταν ο τελευταίος του εξήγησε ως όφειλε ότι έχουμε αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων, κατόπιν αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων και λόγω των συσσωρευμένων χρεών της πολιτείας προς τα φαρμακεία.

Διαπιστώσαμε έτσι με το χειρότερο τρόπο τα αποτελέσματα της ανάρμοστης πολιτικής της κυβέρνησης η οποία μη μπορώντας να καλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, προσπαθεί ψευδολογώντας και διαστρεβλώνοντας, να στρέψει τον Έλληνα ασθενή εναντίων μας.

Παρ ότι όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος έχει σταθεί στο πλευρό μας, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι κάτω από το βάρος όλων αυτών των προβλημάτων που μας έχουν φορτώσει όλο αυτό το διάστημα οι ‘Ελληνικές κυβερνήσεις’ αντιδρούν όπως ο συγκεκριμένος πολίτης.

Όμως αν πράγματι η πολιτεία δεν θέλει να σημειωθούν μόνο παρόμοια αλλά και χειρότερα περιστατικά, θα πρέπει να προστατέψει τον Έλληνα φαρμακοποιό, λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο και όχι να τον στρέψει εναντίον μας, με ρεπορτάζ όπως αυτά του κ. Α. Κωνσταντάτου στο Mega.

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και οι φαρμακοποιοί του Νομού Ηρακλείου συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο και δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουμε τα μέλη μας".


cretalive.gr




2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)