to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;

«Η ΣΙΩΠΗ του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής τού συστήματος εξουσίας που έχει στήσει»


ΠΡΩΤΑ μάθαμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης, τηλεπαρουσιαστής, μάνατζερ μοντέλων, όψιμος εκδότης εφημερίδας κ.λπ., είχε 14 αστυνομικούς στη διάθεσή του και ένα ακριβό θωρακισμένο αυτοκίνητο που του είχε παραχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τις μετακινήσεις του επειδή, λέει, κινδύνευε από τρομοκράτες. Αφού έγινε σάλος στα κοινωνικά δίκτυα, ο Χρυσοχοΐδης αναγκάστηκε τελικά να αποσύρει τις δυνάμεις προστασίας.

ΜΕΤΑ μάθαμε από τον ίδιο τον Γ. Βρούτση ότι ο Μ. Φουρθιώτης εισέβαλε, χωρίς κανείς να τον εμποδίσει, στο προσωπικό γραφείο του στο υπουργείο συνοδεία μπράβων και τον απείλησε λέγοντάς του ότι είναι «τελειωμένος».  Ήταν οργισμένος γιατί ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

ΑΥΤΑ τα μάθαμε κυρίως από όσα ελεύθερα μέσα έχουν απομείνει, διότι τα μεγάλα ΜΜΕ των χορηγών του Κ. Μητσοτάκη δεν θεώρησαν καν είδηση το γεγονός. Και ο πρωθυπουργός, που υπάκουσε και «τέλειωσε» τον Βρούτση από το υπουργείο, όπως επιθυμούσε ο Φουρθιώτης, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει!

«Η ΣΙΩΠΗ του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής τού συστήματος εξουσίας που έχει στήσει» δήλωσε Ευάγγελος Αντώναρος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Οι πρωτοκλασάτοι τής κυβέρνησης και του κόμματος κρύβονται. Η περίφημη αστική ευγένεια και το ήθος της παράταξης εξαφανίστηκαν.

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ τα ΜΜΕ των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Κυριακού να αλλάξουν την ατζέντα και να κουκουλώσουν τις επαναλαμβανόμενες απάτες.

ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ όμως συνεχίζονται σε ρυθμό πολυβόλου. Απάτη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση σχετικά με τις κυβερνητικές ρυθμίσεις ανακεφαλαίωσης για την Τράπεζα Πειραιώς. Απάτη με τη μείωση των τηλεοπτικών τελών κατά 50%(!) κατήγγειλε ο Στ. Μάνος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεδομένα εκατομμυρίων Ελλήνων έγιναν παράνομα δώρο σε αμερικάνικη εταιρεία που προσέλαβε το υπουργείο Παιδείας.  Όλες σχεδόν οι αναθέσεις υπουργείων και κρατικών φορέων γίνονται με φωτογραφικές αναθέσεις.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ η χώρα βουλιάζει. Η πανδημία, εκτός ελέγχου. Οι περισσότερες αποφάσεις, φιγουρατζίδικες. Τα χρέη, δημόσια και ιδιωτικά, εκτοξεύονται. Οι δανειστές δίνουν τις εντολές. Με τη συνεργασία τρακαδόρικων εγχώριων ελίτ και την ένοχη σιωπή των στελεχών της Ν.Δ. έχουν γίνει τα πραγματικά αφεντικά τής χώρας.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)