to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:56 | 28.04.2014

Κοινωνία

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του ενοικιαστή και των δύο υπαλλήλων στο λούνα παρκ του Ελληνικού - Εκτός κινδύνου η εννιάχρονη

Συνελήφθη ο ημεδαπός διαχειριστής του λούνα παρκ στο οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε η 9χρονη αδερφή του - Χωρίς άδεια λειτουργίας το λούνα παρκ


Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Ιταλού ενοικιαστή εξοπλισμού του λούνα παρκ στο Ελληνικό, και των δύο υπαλλήλων στον χώρο, όπου βρήκε χθες τραγικό θάνατο ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε η 9χρονη αδερφή του.


Με εντολή του εισαγγελέα, η δικογραφία ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Και οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να λάβουν προσθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Εκτός κινδύνου η εννιάχρονη
 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το εννιάχρονο κορίτσι, με θλάση στον πνεύμονα. Επικοινωνεί με το περιβάλλον και η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, είπε πως «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη».

Σε ότι αφορά το 13χρονο αδερφό της μικρής, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά το τραγικό ατύχημα, ο κ. Ευσταθίου, δήλωσε πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για το δυστύχημα στο λούνα Παρκ


Σχετικά με το τραγικό γεγονός του θανάτου 13χρονου αγοριού και του τραυματισμού 9χρονου κοριτσιού σε λούνα-παρκ που λειτουργούσε στα όρια του δήμου μας, σε επίσκεψη που είχαμε χτες το βράδυ στο νοσοκομείο Παίδων, εκφράσαμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τη διάθεση να σταθούμε δίπλα της στις δύσκολες στιγμές που περνάει.


Από όσο γνωρίζουμε διενεργείται προανάκριση στα πλαίσια της οποίας θα ερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος και θα αποδοθούν σχετικές ευθύνες.


Εμείς ως Δήμος, αυτό που είμαστε σε θέση να σας γνωρίσουμε, είναι ότι:

1. Η εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ» είχε ζητήσει με την από 10-10-2013 αίτησή της, την παραχώρηση χώρου στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Κύπρου.

2. Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 299/30-10-2013 ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την παραχώρηση - εκμίσθωση του χώρου που αιτήθηκε από την εταιρεία.

3. Στις 15-11-2013 υπογράφηκε συμφωνητικό εκμίσθωσης του χώρου μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας.

4. Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα – παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το Δήμο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)