to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:51 | 25.06.2022

Κοινωνία

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη γυναικοκτονία στο Κουκάκι

Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είχε πιει και προχώρησε στην ακαταλόγιστη πράξη γιατί πίστευε ότι τον απατούσε και ετοιμαζόταν να φύγει ταξίδι...


[Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ /EUROKINISSI]

Έπειτα από αίτημα που κατέθεσε και έγινε δεκτό, ο καθ' ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Έχει ασκηθεί εις βάρος του 53χρονου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του. Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις είχε απειλήσει τη 46χρονη γυναίκα και στο παρελθόν.

Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είχε πιει όταν προχώρησε στην ακαταλόγιστη πράξη, λέγοντας ότι πίστευε πως η σύζυγός του τον απατούσε και ετοιμαζόταν να φύγει ταξίδι.

Το σώμα της γυναίκας, που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε βασανιστικό θάνατο, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, με ένα ριχτάρι τυλιγμένο στο λαιμό της. Δίπλα της βρέθηκε και το μαχαίρι της κουζίνας που χρησιμοποίησε ο καθ' ομολογία δράστης. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της, διαπίστωσε χτυπήματα στο πρόσωπο, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε ξυλοκοπηθεί πριν δολοφονηθεί. Επίσης, έφερε δύο χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα, τα οποία προκάλεσαν και τον θάνατό της.

Ο 53χρονος, πριν φύγει από τον χώρο του εγκλήματος κάλεσε τον 24χρονο γιο τους, στον οποίο ομολόγησε το έγκλημα. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και οδηγώντας προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας (παραλία Θυμάρι) προσπάθησε ανεπιτυχώς να βάλει τέλος στη ζωή του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)