to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:48 | 12.02.2014

Κοινωνία

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Την Παρασκευή η υποδοχή του «καραβανιού ρήξης και ανατροπής»

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, ημέρες πλέον πριν την λήξη των πρώτων διαθεσιμοτήτων, ξεκινά αυτοκινητοπομπή από την πόλη της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Αθήνα


Η ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ:

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζουν και εντείνουν τον αγώνα τους κατά των διαθεσιμοτήτων, κατά των απολύσεων.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, ημέρες πλέον πριν την λήξη των πρώτων διαθεσιμοτήτων, ξεκινά αυτοκινητοπομπή από την πόλη της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου 2014. Η αυτοκινητοπομπή θα διέλθει από πολλές πόλεις της χώρας. Το ίδιο θα συμβεί και από τη Νότια Ελλάδα στις 14 Φεβρουαρίου 2014.

Σκοπός να εκφραστεί με έναν ακόμη τρόπο η αντίδραση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις διαθεσιμότητες-απολύσεις που προωθεί η συγκυβέρνηση κάνοντας το «καλό παιδί» στην τρόικα.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 στη 1.00 το μεσημέρι υποδεχόμαστε στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24), το «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας και τους εργαζόμενους  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στην μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Καραϊσκάκη με πρώτο προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος, σημείο που έχει οριστεί ως κέντρο αγώνα των Σχολικών Φυλάκων και τελικό προορισμό το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Καλούμε πρώτα από όλους τους συναδέλφους ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ να συμμετέχουν ενεργά, αλλά και όλους τους κοινωνικούς φορείς, Ομοσπονδίες και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να στηρίξουν αυτή την κινητοποίηση.

ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)