to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:03 | 11.09.2014

Πολιτική

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Οι πολίτες έστειλαν σπίτι του τον Σγουρό γιατί εξυπηρετούσε επιχειρηματικά συμφέροντα

«Φαίνεται πώς στοίχισε στον κ. Γιάννη Σγουρό η μη συνεργασία με τον κ. Φούχτελ και εξέδωσε ανακοίνωση με ένα κατεβατό κατηγοριών και ύβρεων κατά της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακέρα... Τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα δηλαδή που αγωνίζονταν να υπερασπιστεί»


Η απάντηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην υβριστική επίθεση Σγουρού:

"Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο κ. Γιάννης Σγουρός πώς οι πολίτες τον έστειλαν σπίτι του γιατί κατάλαβαν πώς είχε πάρει «εργολαβία» την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συνεχίζει να επιτίθεται στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. υβρίζοντας την ηγεσία της επειδή αποκάλυπτε τα «παιχνίδια» του ιδίου και της κυβέρνησης που υπηρετούσε.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του κ. Γιάννη Σγουρού σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ήταν η ανακοίνωση Τύπου της Ομοσπονδίας για τα ραβασάκια του κ. Φούχτελ προς τους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του οποίου ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν στενός και τακτικός συνομιλητής. Ας ανοίξει καμία εφημερίδα ο κ. Γιάννης Σγουρός για να δει τι γράφουν (ακόμη και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες) αναφορικά με τον ρόλο του κ. Φούχτελ.

Φαίνεται πώς στοίχισε στον κ. Γιάννη Σγουρό η μη «συνεργασία» με τον εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας και εξέδωσε ανακοίνωση με ένα κατεβατό κατηγοριών και ύβρεων κατά της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακέρα… Τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα δηλαδή που αγωνίζονταν να υπερασπιστεί.

Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ…".

Η υβριστική ανακοίνωση του πρώτην Περιφερειάρχη Αττικής:

«Με τη χθεσινή της ανακοίνωση η ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά γιατί έχει γίνει περίγελος του συνδικαλισμού και γιατί αποτελεί πλέον ξεκάθαρα φορέα μικροκομματικών συμφερόντων, ξεπουλώντας τον ανεξάρτητο συνδικαλιστικό της ρόλο.

Λίγες μέρες μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατά τη διάρκεια της τυπικής διαδικασίας εκλογής του προεδρείου, επέλεξαν να αναφερθούν στο πρόσωπό μου με εμπαθείς χαρακτηρισμούς, προσφέροντας επικοινωνιακό δεκανίκι στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας.

Πληροφορώ τους “εργατοπατέρες” της κομματικής συνδιαλλαγής, ότι οι υπηρέτες εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων δεν είναι αυτοί που έκαναν προεκλογική εκστρατεία με ελάχιστες δαπάνες, χωρίς προεκλογικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, χωρίς επικοινωνιακό βομβαρδισμό, χωρίς ούτε καν μία αφίσα.

Οι υπηρέτες εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων δεν παραδίδουν πλεονάσματα, δεν μηδενίζουν χρέη, δεν κάνουν έργα με τους πολίτες, για τους πολίτες, δεν παραδίδουν ολοκληρωμένο απολογισμό για κάθε τι που έγινε αυτά τα τριάμισι χρόνια, δεν αποφεύγουν τις ύβρεις ενώ οι άλλοι λασπολογούν.

Ούτε εισπράττουν την επιδοκιμασία του 50% σχεδόν του εκλογικού σώματος στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Ή μήπως είναι και οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, υπηρέτες συμφερόντων; Επιτέλους τόσο τυφλωμένοι είστε, που δεν σέβεστε ούτε την επιλογή σχεδόν 700.000 και πλέον πολιτών;

Σταθήκατε εμπόδιο διαχρονικά σε κάθε πρόταση για την πρόοδο της δημόσιας διοίκησης.

Παλέψατε με νύχια και με δόντια για τα οφίτσια και τα προνόμια της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας.

Εναντιωθήκατε σε κάθε τι θετικό και καινούργιο, χρησιμοποιήσατε την αποκομιδή των απορριμμάτων ως μέσο εκβίασης κρατώντας ομήρους εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Καταγγέλλετε τα εργολαβικά συμφέροντα και την ίδια στιγμή οδηγείτε τζιπ εργολάβων.

Συνεχίζετε προσκολλημένοι στο παρελθόν το καταστροφικό σας έργο. Οι πολίτες σας απεχθάνονται, οι εργαζόμενοι σας αγνοούν με κάθε ευκαιρία…

Πότε θα το καταλάβετε, δεν βρέχει σύντροφοι, κάτι άλλο συμβαίνει…».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)