to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:00 | 21.01.2014

Κοινωνία

"Ποδήλατο για τη Ζωή" στις 26/01: αλληλεγγύη στους επιζώντες από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες

Δελτίο Τύπου της οργάνωσης των Φιλιππινέζων μεταναστών στην Ελλάδα (KASAPI HELLAS)


Το KASAPI HELLAS, που είναι η οργάνωση των Φιλιππινέζων μεταναστών στην Ελλάδα, και η Φιλιππινέζικη Κοινότητα σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στη συνέντευξη τύπου που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του KASAPI, Μοσχονησίων 42, Πλατεία Αμερικής.

Στη συνέντευξη τύπου θα γίνει πληροφόρηση για την κατάσταση του πληθυσμού στις πληγείσες περιοχές των Φιλιππίνων, δυο μήνες μετά από τον εξαιρετικά ισχυρό τυφώνα Χαϊγιάν, η καταστροφική δύναμη του οποίου προκάλεσε το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και ρήμαξε ότι βρέθηκε στο δρόμο του.

Επίσης, θα ενημερώσουμε τους ανθρώπους που επιθυμούν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τους επιζώντες, για την ποδηλατοδρομία με τίτλο «Ποδήλατο για τη Ζωή», την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 9 π.μ., με αφετηρία την Πλατεία Συντάγματος.

Η KASAPI HELLAS και η Φιλιππινέζικη κοινότητα στην Ελλάδα αποφάσισαν να οργανώσουν το Ποδήλατο για τη Ζωή καθότι για τους επιζώντες αυτής της τραγωδίας, το να δηλώσουμε ότι η ζωή είναι πολύτιμη έχει μεγάλη σημασία και τους στέλνει το μήνυμα ότι παρά τα χιλιάδες μίλια που χωρίζουν τον τόπο τους από την Ελλάδα, υπάρχουν δεσμοί ανθρωπιάς που συνδέουν τους επιζώντες με όλους τους λαούς του κόσμου. 

Επιθυμούμε, δια των μέσων ενημέρωσης, να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό λαό, καθώς και τους αλλοδαπούς που πρόσφεραν πρόθυμα την αλληλεγγύη τους, παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Το Ποδήλατο για τη Ζωή είναι μια εκδήλωση οικονομικής στήριξης, οπότε αυτοί που δεν έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν οποιοδήποτε ποσό από καρδιάς. Έχει συμφωνηθεί ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να εγγραφούν στη σχετική λίστα και να δώσουν 3 ευρώ.

Η διαδρομή της ποδηλατοδρομίας είναι η παρακάτω: από Σύνταγμα, κατά μήκος Βασιλίσσης Σοφίας, Λεωφ. Κηφισίας, στροφή 180 μοιρών στη διασταύρωση Κηφισίας-Κατεχάκη, μετά κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας, στροφή δεξιά για Λεωφ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, στροφή αριστερά προς Ομόνοια-Σταδίου και επιστροφή στην Πλατεία Συντάγματος.

Είναι καλοδεχούμενος όποιος αγαπάει το ποδήλατο. Πιστεύουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα είναι μια καλή ευκαιρία να εκδηλώσουμε τους κοινούς δεσμούς ανθρωπιάς, που δίνουν προτεραιότητα στην αξία της ζωής.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)